Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ABB Romania are un nou Vicepresedinte Comercial pentru Divizia Electrificare
ABB Romania are un nou Vicepresedinte Comercial pentru Divizia Electrificare
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de AG&F 19 Oct 2023 13:02
Mioara Brasoveanu a preluat functia de Director Executiv, Vicepresedinte Comercial, Electrificare in cadrul companiei ABB incepand cu data de 15 octombrie 2023, succedandu-i lui Erhan Savas care a activat patru ani in Romania. Mioara Brasoveanu s-a alaturat echipei ABB in anul 2006 ocupand diverse roluri de inalta responsabilitate in cadrul companiei. Mioara detine o diploma in Inginerie Energetica si un Master in Eficienta Energetica a Cladirilor de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, precum si un MBA in domeniul Management General de la CNAM Paris (in colaborare cu Academia de Studii Economice, Bucuresti).
"Vom continua sa ne angajam sa adaugam valoare pentru clientii nostri si sa ii sprijinim in transformarea digitala, pe drumul lor catre un viitor sigur, inteligent si durabil, cu solutii care conduc la cresterea eficientei, economisirea resurselor si promovarea progresului", a declarat Mioara Brasoveanu.
ABB opereaza in Romania prin patru domenii de business: Electrificare, Robotica si Automatizari, Actionari Electrice si Automatizare de Proces.
Business-ul Electrificare reprezinta principalul domeniu de afaceri din Romania, care sprijina clientii si partenerii ABB sa implementeze electrificarea, de la sursa de producere a energiei pana la consumatorul final, punand la dispozitia acestora solutii complete ABB de joasa si medie tensiune pentru conectarea, protectia, controlul si masurarea unei game largi de sisteme electrice care acopera toate industriile majore, inclusiv sectorul rezidential. In domeniul E-mobility, ABB ofera clientilor sai din Romania o gama extinsa de solutii de incarcare pentru vehicule electrice, incepand de la incarcatoare de 3,7 kW, pana la cele rapide de 600 kW pentru autovehiculele electrice dar si pentru incarcarea rapida a autobuzelor si camioanelor electrice.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
noark
concelex
rigips
leviatan
MAKITA
ness project
viarom
quadratum
konsent
Ubitech
BogArt
siniat
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
strabag nivel 1
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander