Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ELECTROGLOBAL: Reasezare si adaptare pe piata instalatiilor electrice, in 2023
ELECTROGLOBAL: Reasezare si adaptare pe piata instalatiilor electrice, in 2023
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 20 Oct 2023 06:20
Dupa o usoara crestere a volumului de activitate si afacerilor pe piata de echipamente electrice de joasa si medie tensiune, in 2022, sustinuta de redresarea economica post-pandemica, investitii, inovatii si strategiile de diversificare a operatiunilor companiilor de pe piata, in primele noua luni din 2023 piata a aratat semne de stagnare. Potrivit lui Radu Ciorba, directorul general al companiei Electroglobal, furnizor clujean de echipamente electrice pentru sectorul industrial, activitatea din 2023 de pe piata de instalatii electrice a fost afectata de o saturare a pietei, dupa o perioada indelungata de crestere, de incertitudinile care persista, de concurenta in crestere, dar si de evolutia rapida a tehnologiei, avand in vedere faptul ca noile tehnologii pot aduce o rezistenta temporara in piata, in timp ce consumatorii si companiile asteapta lansarea urmatoarelor inovatii.
"Chiar daca 2022 a fost marcat de optimism si crestere, primele 9 luni din 2023 sugereaza o perioada de reevaluare si adaptare pentru piata de echipamente electrice de joasa si medie tensiune. In acest context, in prima jumatate a acestui an, cifra de afaceri realizata de companie a evoluat in aceeasi linie ca si in 2022, ceea ce sugereaza ca, in ciuda diverselor provocari si schimbari din peisajul economic global, strategiile adoptate de companie si adaptabilitatea sa au permis mentinerea unui ritm stabil al performantei financiare. In ceea ce priveste estimarea pentru 2023, ne asteptam ca trendul actual sa continue. Daca extrapolam performantele din prima jumatate a anului, avand in vedere si factorii externi precum dinamica pietei si potentialele perturbari economice, previziunile noastre indica ca cifra de afaceri pentru 2023 va fi comparabila cu cea din 2022.
Este esential sa subliniem ca, intr-un mediu economic caracterizat prin volatilitate si incertitudine, mentinerea unei performante constante este, de fapt, o realizare notabila. Eforturile continue ale echipei si adaptarea rapida la schimbari au fost cheia succesului nostru in aceasta perioada", a declarat Radu Ciorba.
 
Noi proiecte de anvergura si obiective de digitalizare
In aceasta perioada, Electroglobal participa la cateva proiecte de anvergura, concentrandu-se in special in domeniul producatorilor de materiale de constructii. "Acest sector, fiind unul vital pentru dezvoltarea infrastructurala, are nevoie de solutii avansate, iar colaborarea noastra cu liderii din acest domeniu a adus valoare adaugata ambelor parti", a precizat Radu Ciorba.
Printre obiectivele stabilite la nivelul companiei pentru perioada urmatoare se afla implementarea unor solutii digitale avansate care sa eficientizeze comunicarea si sa accelereze fluxurile de lucru, formarea si educarea personalului prin asigurarea accesului acestuia la cursuri axate pe tehnologie si inovatie, pentru a fi mereu la curent cu ultimele tendinte in digitalizare, precum si optimizarea platformelor online ale companiei.
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Ubitech
leviatan
CDS
ness project
ERBASU CONSTRUCT
siniat
concelex
MAKITA
strabag nivel 1
quadratum
noark
EDIT-Structural
theda mar
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander