Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - PGA Electric se alatura APPCR, asociatia producatorilor de cabluri din Romania
PGA Electric se alatura APPCR, asociatia producatorilor de cabluri din Romania
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 26 Sep 2022 12:35
Un nou jucator important de pe piata romaneasca se alatura Asociatiei Profesionale a Producatorilor de Cabluri din Romania (APPCR), in calitate de membru: compania romaneasca PGA Electric, care a evoluat de la un start-up studentesc, pornit la drum in anul 2000, pentru a distribui becuri in magazinele satesti din Maramures si a evoluat la nivelul unui business integrat in domeniul energetic, cu activitati complexe de productie a cablurilor si echipamentelor electrice.
„Salutam intrarea PGA Electric in APPCR, suntem bucurosi ca o noua companie romaneasca cu un rol major pe piata de profil din tara noastra se alatura organizatiei. Iata o dovada a faptului ca platforma pe care o construim este una consistenta, apreciata de membri nostri. Este un moment mai important ca niciodata in care ne putem demonstra competenta, prin elaborarea de solutii si propuneri consistente pentru a mentine echilibrul furnizarii de servicii in acest domeniu, catre cetatenii tarii, fie persoane fizice, fie organizatii", a declarat domnul Cristian Gheorghe, Presedintele APPCR.
„Unul dintre motoarele cresterii noastre sta in faptul ca suntem permanent conectati la cele mai noi tehnologii din domeniu si integram cu succes cele mai recente inovatii in activitatea noastra zilnica. Din aceasta perspectiva, alaturarea cu singura asociatie profesionala din domeniu existenta in Romania ne ofera posibilitatea unui schimb valoros de experienta si cunostinte cu alti membri, precum si forta necesara pentru a contribui la un viitor solid al energiei, in tara noastra ”, spune domnul Bogdan Bumbuk, CEO PGA Electric.
Activitatea asociatiei urmareste crearea unei punti de dialog intre partile interesate, cu scopul schimbului de expertiza, avand ca obiectiv dezvoltarea durabila a pietei locale de cabluri. Misiunea APPCR este aceea de a proteja, promova si dezvolta interesele producatorilor de cabluri, precum si ale participantilor in industria conexa acestora, din Romania. In acest scop, aceasta reprezinta interesele comune ale membrilor sa in fata autoritatilor nationale, precum si fata de institutiile Uniunii Europene sau de orice alte parti interesate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
concelex
rigips
siniat
Acvatot 2019
noark
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
theda mar
strabag nivel 1
quadratum
MAKITA
viarom
Ubitech
konsent
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander