Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - ECOFORT: Vanzari in crestere la sistemele de fatade ventilate, in contextul nZEB
ECOFORT: Vanzari in crestere la sistemele de fatade ventilate, in contextul nZEB
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 30 Sep 2020 05:38
Ecofort, furnizor de sisteme pentru fatade si placi din fibrociment, a inregistrat vanzari de 220.000 de euro in primele sase luni din 2020, pentru intregul an in curs conducerea companiei estimand vanzari totale de 400.000de euro. Cererea pe acest segment se va inscrie pe o traiectorie ascendenta pe termen mediu si lung, avand in vedere noile norme privind eficienta energetica a cladirilor si accentul care se pune pe ventilarea mecanica a acestora. O pondere semnificativa, de aproape 38% din vanzarile Ecofort, ajunge pe santierele de reabilitare termica a blocurilor de locuinte.
Oferta companiei variaza de la placile de baza pentru constructii, la panouri de fatada finisate si fatade de beton de inalta calitate, placile fiind fabricate de producatori importanti de materiale pentru fatade. Printre noutatile lansate in acest an de companie se afla caramizile aparente, placile de fibrociment Scalamid printate digital si placile de fibrociment Scalamid Unicolor
"Cele mai bine-vandute produse in acest an au fost placile de fibrociment de constructii si cele gata finisate, colorate in masa, care s-au livrat la proiecte rezidentiale si mixte. Pentru proiectele de reabilitare termica livram placi de fibrociment, utilizate la placarea balcoanelor", a declarat Horatiu Pop, directorul de vanzari al Ecofort.
In contextul in care, din 2021, cladirile nou-construite vor trebui sa aiba un consum de energie cat mai apropiat de zero (nZEB), cererea de materiale de calitate superioara va creste. "Romania ar trebui sa fie pregatita sa construiasca cladiri nZEB; acesta este, practic, viitorul in domeniul constructiilor noi. Pentru o locuinta anvelopata corespunzator noilor norme, ventilatia mecanica cu recuperare de caldura devine obligatorie. Cladirile noi vor fi imobile al caror consum de energie din surse conventionale este aproape egal cu zero, cu performanta energetica foarte ridicata, la care necesarul de energie va trebui acoperit, in mare masura, de energie din surse regenerabile", mai spune Horatiu Pop.
Pe langa livrarile de produse, Ecofort asigura si servicii de consultanta si calcul al necesarului de materiale, pentru optimizarea costurilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
MAKITA
quadratum
SSAB
SIGM
viarom
siniat
strabag nivel 1
leviatan
Arduro
CDS
concelex
ness project
Ubitech
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
rigips
noark
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander