Agenda Constructiilor
Duminica, 25 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ABB: Erhan SAVAS este noul director general pentru Romania si Republica Moldova
ABB: Erhan SAVAS este noul director general pentru Romania si Republica Moldova
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 09 Dec 2019 07:45
ABB Romania are un nou director general; astfel, Erhan Savas preia pozitia de director general pentru ABB in Romania si Republica Moldova, informeaza un comunicat al companiei.
Incepand cu data de 15 octombrie 2019, Erhan Savas a fost numit director general pentru ABB in Romania, succedandu-l pe Tomasz Wolanowski, care a petrecut sase ani in aceasta functie. Rolul lui Erhan Savas include si pozitia de director local de business pentru afacerea de electrificare, cu responsabilitate de supervizare si pentru Republica Moldova.
Erhan Savas, cetatean german de origine turca, detine un Master in Management de la Universitatea din Mannheim, Germania. El s-a alaturat echipei ABB in anul 2008, ocupand diverse pozitii de mare responsabilitate la ABB in Germania si Turcia, in domeniile dezvoltarii afacerilor, managementul vanzarilor si marketing, ultima pozitie detinuta fiind aceea de director de vanzari si marketing pentru business-ul de electrificare in cadrul ABB din Turcia.
Grupul ABB este prezent in Romania de peste 90 de ani. Activitatea ABB in Romania include proiecte cheie in domeniul transportului si distributiei energiei electrice, solutii de robotizare (cu aplicatii pentru sudura, vopsire, paletizare si manipulare, inclusiv mentenanta preventiva si reactiva); lansarea in Romania a primului robot ABB colaborativ – YuMi; aplicatii cu motoare Flame proof / AMD sau cele pentru termocentrale cu motoare AMI; tablouri de joasa tensiune pentru alimentarea cu energie electrica a diferitelor unitati de productie din industriile auto, petrochimica si din industria prelucrarii lemnului. In domeniul mobilitatii electrice, ABB ofera in Romania o gama completa de solutii de incarcare a vehiculelor electrice, pornind de la statii de incarcare de 4,6 kW, pana la solutii de incarcare rapida de 350 kW, atat pentru vehicule electrice, cat si pentru incarcare rapida a autobuzelor electrice. ABB opereaza in Romania prin cinci business-uri: Electrificare, Robotica si Automatizari, Actionari Electrice, Automatizare Industriala si Retele Energetice.
***
ABB este un lider in domeniul tehnologiei, care conduce transformarea digitala a industriilor. Avand o istorie de inovatie de peste 130 de ani, ABB isi desfasoara activitatea prin patru business-uri globale, orientate catre client: Electrificare, Automatizare Industriala, Actionari Electrice, Robotica si Automatizari, sustinute de platforma digitala ABB Ability™. Activitatea ABB in domeniul retelelor energetice (Power Grids) va fi cesionata catre Hitachi in 2020. ABB opereaza in peste 100 de tari, avand aproximativ 147.000 de angajati.
 
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
viarom
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
BMI_Icopal
strabag nivel 1
Acvatot 2019
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
FRONTALE
CELCO 2020
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere