Agenda Constructiilor
Marti, 11 Decembrie 2018
SAMSUNG WIND-FREE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ADR Vest solicita constructorilor implicare in implementarea proiectelor europene
ADR Vest solicita constructorilor implicare in implementarea proiectelor europene
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2018 11:55
ADR Vest organizeaza un eveniment dedicat firmelor de constructii interesate sa se implice in implementarea proiectelor europene. Cu o alocare de peste 700 milioane euro la nivelul Regiunii Vest, Programul Operational Regional 2014-2020, va avea pana la sfarsitul anului 2018, contracte semnate in valoare de peste 400 milioane euro, iar in anul 2019 vom depasi cei 700 milioane euro alocati pentru proiecte de dezvoltare in zona urbana in regiunea noastra.
Toate aceste contracte au nevoie de implicarea firmelor de constructii pentru a putea fi implemetate. In acest context, firmele din domeniul constructiilor din Regiunea Vest au o mare oportunitate de dezvoltare care se va materializa in anii urmatori in contracte de lucrari si asistenta tehnica pentru: proiecte de infrastructura rutiera, proiecte de infrastructura urbana si mobilitate, proiecte de iluminat public, proiecte de reabilitare energetica, proiecte de reabilitare cladiri publice si de patrimoniu.
Va invitam sa aflati detalii despre aceasta oportunitate la evenimentul ,,Implementarea proiectelor din fonduri europene. O oportunitate pentru dezvoltarea sectorului constructiilor din Regiunea Vest' dedicat tuturor firmelor din sectorul constructiilor interesate, participarea la acest eveniment este gratuita.
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) organizeaza acest eveniment, Luni, 15 octombrie 2018, in Sala Auditorium a Bibliotecii Universitatii Politehnica din Timisoara, incepand cu ora 12:30, in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timisoara (UPT) - Facultatea de Constructii si Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP).
In cadrul evenimentului vor avea interventii: domnul Sorin MAXIM, Directorul General al ADR Vest, domnul Bogdan PUsCAs, Presedintele ANAP, domnul Raul ZAHARIA, Decanul Facultatii de Constructii si domnul Gheorghe Lucaci, Profesor Universitar, Facultatea de Constructii.
La eveniment au fost invitate firme din sectorul constructiilor, firme de consultanta si autoritati publice locale in contextul in care ne dorim crearea unui cadru de cooperare pentru identificarea de oportunitati si parteneriate, precum si pentru promovarea principalelor investitii cu finantare europeana. Anexat va transmitem agenda evenimentului.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 139 (Noiembrie-Decembrie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023