Agenda Constructiilor
Luni, 26 August 2024
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ANAP: Conferinta la nivel inalt in materie de achizitii publice - 4 aprilie 2019
ANAP: Conferinta la nivel inalt in materie de achizitii publice - 4 aprilie 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 25 Mar 2019 06:07
In contextul detinerii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania, Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP) impreuna cu Comisia Europeana, organizeaza pe 4 aprilie a.c., la Bucuresti, ”Conferinta la nivel inalt in materie de achizitii publice”.
In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate principalele realizari ale actualei Comisii Europene, precum si directiile de urmat in materia achizitiilor publice in mandatul viitoarei Comisii.
Unul dintre principalele momente in cadrul evenimentului va fi promovarea proiectelor de succes ale Statelor Membre a caror finantare a fost asigurata din fonduri europene. Cu aceasta ocazie va fi organizata festivitatea de decernare a premiului ”Procura+”. Totodata, vor fi evidentiate atat obiectivele strategice viitoare in materia achizitiilor publice cat si modelele de bune practici pentru atingerea unor obiective ambitioase.
Evenimentul se va desfasura la Palatul Parlamentului, Sala A.I.Cuza, incepand cu ora 9.30, iar accesul participantilor in cladire se va realiza prin latura din Calea 13 Septembrie a Palatului Parlamentului (intrarea A1). Persoanele acreditate in urma inregistrarii vor putea avea acces la eveniment numai pe baza ecusonului inmanat de organizatori.
Din ratiuni legate de politica de securitate, este necesar sa va prezentati pentru formalitatile de acces, cu cel putin o ora inainte de inceperea evenimentului, respectiv incepand cu ora 8.30 a.m., la intrarea A1. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Arduro
quadratum
CDS
Acvatot 2019
leviatan
ness project
noark
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
rigips
SSAB
konsent
ELECTROGRUP
MAKITA
EDIT-Structural
Ubitech
BogArt
concelex
siniat
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander