Agenda Constructiilor
Duminica, 14 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BOSCH: Bricolaj si reciclare cu unelte Bosch si Dremel, la castelul Peles
BOSCH: Bricolaj si reciclare cu unelte Bosch si Dremel, la castelul Peles
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 18 Sep 2014 13:07
Inceputul lunii septembrie a insemnat pentru turistii care au vizitat castelul Peles o ocazie de a-si descoperi noi pasiuni - bricolajul si reciclatul creativ cu ajutorul sculelor electrice Dremel si Bosch. Astfel, pe durata a doua zile, acestia au putut participa la Atelierele de bricolaj Dremel - in prima zi au invatat cum pot sa-si construiasca un castel, iar in a doua zi au avut ocazia de a recicla materiale uzate si de a construi obiecte utile.
Cu ajutorul statiei de traforaj Dremel MS20 Moto-Saw, al pistolului de lipit Dremel 930, al aparatului de pirogravura Dremel 2000 - Versatip si al diverselor tehnici de lucru folosite, vizitatorii au bricolat si sub indrumarea atenta a partenerilor Bosch de la Delta Business DIY. Astfel, noii pasionati de bricolaj au putut sa-si construiasca propriile castele in miniatura, precum si o multime de obiecte folositoare sau decorative - o masa din paleti, baloane din becuri, precum si mini-gradini verticale din PET-uri.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
MAKITA
leviatan
BMI_Icopal
FRONTALE
hidroplasto
CELCO 2020
rigips
Acvatot 2019
hilti
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere