Agenda Constructiilor
Marti, 29 Septembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CESAROM anunta noile tendinte si lanseaza 25 de colectii de placi ceramice
CESAROM anunta noile tendinte si lanseaza 25 de colectii de placi ceramice
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Feb 2020 15:22
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, a lansat la inceputul acestui an 25 de colectii noi de gresie si faianta si va produce anul acesta un volum total de peste 8 mili-oane de m2. Noile colectii vor reprezenta aproximativ 20% din volumul total de gresie si faianta ce urmeaza a fi fabri-cat in acest an in cadrul fabricii SANEX S.A. din Cluj-Napoca. Cu aceste colectii noi, CESAROM ajunge la un total de pes-te 200 colectii de gresie si faianta.
„In fiecare an, CESAROM creeaza colectii de gresie si faianta care tin pasul cu cele mai noi tendinte in decorarea interioara si exterioara din lume, pentru a oferi romanilor o multime de variante prin care isi pot amenaja locuintele intr-un stil mo-dern. In 2020 lansam 25 de colectii noi care pun accentul pe decorurile cu aplicatii speciale, decorurile digitale, texturile si culorile naturale, precum si pe albastrul clasic, desemnata de Pantone culoarea anului”, a declarat Petrisor Grindeanu, Director General al SANEX S.A.
Potrivit reprezentantului companiei, in prezent, preferintele romanilor in materie de amenajari interioare se indreapta catre materiale cu texturi si culori cat mai naturale, precum tonuri de bej, gri, ivoriu si maro, care inspira eleganta. Totodata, stilurile Art-Deco si Ethnic-Arty continua sa creasca in popularitate, motiv pentru care au fost incluse in colec-tiile companiei decorurile digitale geometrice, florale, patch-ul si mozaicul.
Printre sutele de colectii propuse de catre CESAROM, cinci sunt inspirate din culoarea anului 2020: colectiile ColorLi-ne, Maiolica, Terazzo, Nalim si Wright. Acestea imbina armonios albastrul clasic cu accente inspirate din moda ceramicii italiene a secolului al XV-lea sau cu modernismul din stilul Ethnic-Arty, una dintre cele mai importante trei tendinte in amenajarile din 2020.
Stilurile majore ale anului 2020 si cum se regasesc ele in noutatile CESAROM
Stilul Ethnic-Arty
Cunoscut pentru culorile sale vii, patch-urile complexe si amestecul de texturi, stilul marocan a devenit una dintre cele mai semnificative tendinte ale anului, asa cum se arata in succesul mondial al produselor artizanale nord-africane, cum ar fi cosurile de rafie, felinarele metalice si decorurile ceramice marocane. Potrivit companiei, aceasta tendinta va continua si in 2020, fiind un stil atemporal.
Pentru a crea un aspect unic in acest stil, definit de modele colorate, CESAROM recomanda colectiile Wright si Terraz-zo, compuse din placi ceramice cu durata lunga de viata, usor de instalat si curatat, potrivite atat pentru placarea pere-tilor, cat si a podelelor.
Stilul Art-Deco cu forme decorative
Art-Deco inseamna detalii decorative, mestesuguri fine si jocuri de culori atemporale. Prin imbinarea decorurilor clasi-ce cu influentele moderne se poate crea un spatiu care sa reziste la testul timpului. Decorurile folosite in acest stil pot parea un tapet vintage, insa un pattern tridimensional le aduce in tendintele contemporane. Acest stil poate fi obtinut si in propria locuinta prin folosirea placilor ceramice din colectiile CESAROM Nalim si Ara.
Stilul Minimalist, brutalist
Materiale brute precum cimentul si piatra, liniile drepte, formele simple, suprafetele mate, nuantele de la antracit la gri deschis, dar si variatiile de bej sunt in mare voga anul acesta si definesc acest trend. O ramura a minimalismului este stilul « Terrazzo », care ramane o tendinta dominanta in 2020, in toate formele si culorile. Designul simplu al acestui trend se poate regasi si in colectiile CESAROM Move, Crust sau Flakes.
Toate colectiile CESAROM lansate de companie au fost concepute pentru a veni in sprijinul consumatorilor, atat pe partea de amenajari interioare ale locuintelor, birourilor si spatiilor intens circulate, cat si in ceea ce priveste amenaja-rile exterioare pentru terase, alei si chiar socluri. Dimensiunile placilor ceramice ale noilor colectii variaza intre 33x33cm si 60x30cm, fiind disponibile atat pe formate patrate, cat si dreptunghiulare, in functie de preferinte.
Pe langa aspectul estetic, compania atrage atentia si asupra proprietatilor placilor ceramice. In acest sens, gresiile portelanate CESAROM sunt arse la temperaturi ridicate pentru a obtine o placa ceramica foarte compacta si cu absor-btie de apa aproape de 0%. De altfel, gresia portelanata este placa ceramica cu cea mai buna rezistenta mecanica, la abraziune, agenti chimici si variatii de temperatura. Datorita avantajelor dovedite in ceea ce priveste igiena, usurinta in intretinere, rezistenta la foc si durata de viata indelungata, acest tip de placa reprezinta alegerea optima pentru amena-jarile rezidentiale si comerciale, atat pentru acoperirea pardoselilor, cat si a peretilor.
Cele 25 colectii CESAROM lansate in acest an, alaturi de cele deja existente, sunt disponibile in retelele distribuitorilor specializati, retelele DIY Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, precum si in magazinele proprii CESAROM din Cluj-Napoca si Bucuresti.
 
ALLBIMallbimAUTODESKCOVID-19Elmas 375
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere