Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CNI: Colegiul Carol I si Opera Romana Craiova vor fi modernizate cu 115 milioane lei
CNI: Colegiul Carol I si Opera Romana Craiova vor fi modernizate cu 115 milioane lei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Ian 2020 18:50
Comisia Tehnico Economica din cadrul Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA) a aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investitii Reabilitare si consolidare corp central Colegiul National Carol I si Opera Romana – Municipiul Craiova, judetul Dolj. Obiectivul este inclus in cadrul Programului National de Constructii de Interes Public sau Social derulat de Compania Nationala de Investitii (CNI).
Proiectul implementat de CNI presupune reabilitarea si consolidarea intregului monument din centrul istoric al municipiului Craiova, inclusiv instalatii, finisaje si componente arhitecturale. Valoarea estimata este de 115.528.699 lei, iar durata de realizare este de 30 de luni, din care 6 vor fi dedicate activitatii de proiectare.
In perioada urmatoare, conform prevederilor legale, obiectivul de investitii urmeaza a fi supus aprobarii Consiliului Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes National si Locuinte, pentru ca, ulterior, indicatorii tehnico-economici sa fie aprobati prin emiterea unei hotarari de guvern, dupa care, CNI va demara procedura de achizitie publica privind contractarea lucrarilor de proiectare si executie.
”Ma bucur ca am putut aviza in CTE indicatorii tehnico-economici in asa fel incat lucrarile pentru reabilitarea si consolidarea acestei cladiri monument istoric, de importanta majora pentru craioveni, sa o readuca la stralucirea de altadata. Cladirea este, in acest moment, in avansata stare de degradare, fiind folosita numai partial, insa imi doresc ca, in cel mai scurt timp posibil, sa redevina functionala. Dupa finalizarea lucrarilor, corpul central al colegiului va deservi spatii de invatamant”, a spus ministrul Ion Stefan.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMACADC4E FORUMCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere