Agenda Constructiilor
Joi, 20 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - COILPROFIL: Firma se implica in proiecte de responsabilitate sociala
COILPROFIL: Firma se implica in proiecte de responsabilitate sociala
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 03 Iul 2014 13:52
Coilprofil este una dintre cele mai bune si respectabile firme de sisteme metalice din Romania, dar si una dintre companiile care au inteles importanta implicarii in actiuni umanitare si proiecte de responsabilitate sociala, fiind constant o prezenta activa in viata comunitatii din care face parte.
Din dorinta de a ajuta comunitatea locala in care isi desfasoara activitatea, dar si din recunostinta pentru caldura cu care a fost primita de tara noastra, compania belgiana Coilprofil, specializata in tabla cutata, profile galvanizate, piese de finisaj si elemente de izolatie, a decis sa se implice activ in proiecte sociale locale care vizeaza in special sportul si cultura.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ACADghid_proiectareallbimTeraSteel

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere