Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CONTRACT de executie lucrari la noul campus scolar de 78 milioane lei din Oradea
CONTRACT de executie lucrari la noul campus scolar de 78 milioane lei din Oradea
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 25 Nov 2019 07:00
Agentia News Bihor informeaza ca asocierea formata din SC Drum Asfalt (lider) si Trameco SA, Vega 93 SRL, Struktoplan SRL (asociati) va realiza atat proiectarea, cat si executia campusului scolar pentru invatamantul special din municipiul Oradea.
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a semnat, la data de 20 noiembrie 2019, contractul de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul „Campus scolar pentru invatamantul special din municipiul Oradea”, incheiat intre UAT Judetul Bihor si asocierea SC Drum Asfalt SRL (lider) si Trameco SA, Vega 93 SRL, Struktoplan SRL (asociati). Asocierea de antreprenori va avea la dispozitie 6 luni pentru a finaliza etapa de proiectare (inclusiv obtinerea autorizatiei executarii lucrarilor de constructii), respectiv 36 de luni pentru executia lucrarilor, proiectul urmand sa fie finantat din fondurile CJ Bihor.
Pentru realizarea campusului scolar functional si asigurarea conditiilor de participare la educatie a copiilor cu dizabilitati, respectiv identificarea modalitatilor prin care fiecare dintre acestia sa se poata integra, studiul de fezabilitate a cuprins urmatoarele propuneri de infrastructura: in corpul 1, cu regimul de inaltime P+2E, ar urma sa functioneze invatamantul prescolar/primar, in corpul 2 (P+3E) se organizeaza invatamant gimnazial, fiind creata si o biblioteca, in corpul 3 (S+P+4E) va fi un internat; corpul 4 (P+1E) este destinat pentru cabinete medicale de psihologie si kinetoterapie, in corpul 5 (S+P) va functiona sala de mese, corpul 6 (P) va avea exclusiv un bazin pentru hidroterapie, iar corpurile 7 si 8 (P) vor gazdui un atelier pentru practica si o sala de sport. Studiul de fezabilitate mai propune si amenajarea de terenuri de sport si locuri de joaca, platforme carosabile, alei pietonale, spatii verzi si imprejmuirea.
„Conceptul initial al acestui proiect a fost crearea unei structuri integrate pentru copiii cu dizabilitati, prin dezvoltarea unei infrastructuri moderne si a cadrului optim prin care sa li se asigure facilitatile necesare”, a declarat presedintele CJ Bihor, Pásztor Sándor.
Potrivit specialistilor CJ Bihor, valoarea contractului, finantat din fonduri proprii, este de 78.150.968,02 lei TVA inclus. Campusul va fi construit pe un teren cu o suprafata de 28.389 mp, situat in municipiul Oradea, pe strada Ceyrat nr. 4.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere