Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HYPE Project estimeaza vanzari de servicii de 5 milioane euro pentru anul 2020
HYPE Project estimeaza vanzari de servicii de 5 milioane euro pentru anul 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Feb 2020 13:46
Dupa Franta, Marea Britanie, Rusia si Thailanda, Hype Project lanseaza in Romania un serviciu de arhitectura si design interior pentru proiecte rezidentiale premium, in a caror amenajare se investesc in medie 2500 EUR/mp. Arhitectii de la Hype Project propun o noua abordare a luxului in amenajari, prin solutii inovatoare de design si un stil minimalist care ofera noi valente experientei de locuit.
Intelegerea aprofundata a dinamicii vietii contemporane, a identitatii si asteptarilor consumatorului de produse si servicii premium, precum si experienta pe piata imobiliara internationala pozitioneaza proiectele Hype in categoria locuintelor statement, cu design atemporal. Abordarea stilistica minimalista in care atentia sta pe calitatea finisajelor, pe detalii exclusiviste si palete texturale rafinate asigura interioare impresionante, incadrate in the new luxury era.
‘‘Intr-o economie globala dinamica, achizitiile imobiliare sunt inca vazute ca investitii sigure, iar piata rezidentiala de lux a crescut constant in ultimii ani. Oamenii cu venituri mari din intreaga lume se raporteaza la aceleasi standarde si isi evalueaza stilul de viata conform acelorasi criterii. Pot spune chiar ca ei dezvolta o anumita relatie afectiva cu investitiile imobiliare pe care le fac. Prin proiectele Hype, urmarim sa cream unui design interior care sa reflecte personalitatea beneficiarului, sa aiba un impact semnificativ asupra vietii lui si, in plus, sa crestem valoarea imobilului.’’ Victor Grosu, arhitect fondator Hype.
In urma experientei internationale, Hype Project estimeaza ca proiectele de amenajare contractate in Romania la finalul anului 2019 vor creste cu pana la 40% valoarea proprietatilor. Acestea sunt atat apartamente in ansamblurile rezidentiale high-end din centrul Bucurestiului, cat si resedinte de vacanta in zone turistice litorale sau case situate in zonele cu o dezvoltare imobiliara intensa, din Ilfov.
Proiectele Hype se disting prin spatii fluide, coerente, in care peretii despartitori sunt redusi la esential, grinzile sunt camuflate, scarile nu au contratrepte, imbinarile sunt ascunse cu precizie, iar lumina naturala este folosita drept instrument capabil sa defineasca si construiasca interiorul. Suprafetelele vitrate mari asigura o legatura organica cu spatiul natural inconjurator, mobilierul cu rol functional este incastrat in pereti, iar discursul cromatic se pastreaza minimal. Personalitatea spatiului este data de texturi contrastante, piese de mobilier high-end cu prezenta puternica, placari din marmura sau piatra pretioasa naturala si lumini arhitecturale organizate in mod scenografic.
Echipa Hype Project este formata din arhitectii Victor Grosu, Adrian Ianculescu si Mihai Constantin, cunoscuti pe piata din Romania pentru crearea, sub semnatura Grosu Art Studio, a unora dintre cele mai apreciate si premiate restaurante: Joseph by Joseph Hadad, Dancing Lobster, Caju, Il Locale. Activitatea Grosu Art Studio se concentreaza acum exclusiv pe crearea unor proiecte la cheie pentru HoReCa, unde cei trei arhitecti semneaza conceptul si designul interior.
Pentru 2020, Hype Project iti propune sa atinga o cifra de afaceri de 5 milioane EUR prin finalizarea a 15 proiecte.
 
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
hilti
Acvatot 2019
rigips
FRONTALE
BALTIC
CELCO 2020
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Ubitech
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023