Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMOBILIARIUM Universitate reuneste ofertele de la 70 de ansambluri rezidentiale
IMOBILIARIUM Universitate reuneste ofertele de la 70 de ansambluri rezidentiale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Sep 2019 15:24
Imobiliarium, expozitia imobiliara cu cel mai mare numar de dezvoltatori - expozanti, insumeaza, la prima editie a targului organizata in Piata Universitatii, peste 20.000 de unitati locative, respectiv un numar de circa 70 de ansambluri rezidentiale din Bucuresti si imprejurimi. De asemenea, in cadrul acestui eveniment, se vor lansa in premiera sase noi ansambluri imobiliare.
„Asa cum ne-am obisnuit vizitatorii la fiecare editie Imobiliarium, si de aceasta data ne dorim sa prezentam o imagine corecta a pietei imobiliare, respectiv a dezvoltatorilor, care au fost atent selectionati. Suntem de parere ca numarul mare de unitati locative cumulate la aceasta editie, alaturi de formatul conceptului Imobiliarium, va asigura vizitatorilor o plaja larga de variante, respectiv o experienta de prospectare utila si placuta”, a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Imobiliarium.
Potrivit reprezentantilor evenimentului, peste 70 de proiecte noi, din toate zonele Capitalei, vor fi prezentate posibililor cumparatori la Imobiliarium Universitate. In total, proiectele insumeaza circa 20.000 de unitati locative, peste 1 milion de metri patrati, iar aproximativ 30% dintre acestea sunt finalizate, 30% se afla in constructie, iar 40% in plan.
Printre cei mai mari dezvoltatori care isi vor prezenta ofertele la expozitia imobiliara din acest weekend se numara Point Development, Neo Timpuri noi, divizie a One United Development, Impact, Hagag, Exigent, Dimri, Hercesa, Speedwell, Nusco Imobiliaria, Romco Systems etc.. Totodata, numeroase agentii imobiliare, precum SudRezidential, Imoteca The Residential Experts, Premier Estate Management, Raich&Raich, The Concept, R&D Advisors etc., vor veni cu zeci de proiecte fiecare, pe care le reprezinta in exclusivitate.
Sase ansambluri vor fi lansate in premiera la Imobiliarium Universitate
Una dintre cele sase lansari in premiera la Imobiliarium Universitate este Hils Pallady Apartments, un nou ansamblu middle - class aflat in proximitatea statiei de metrou Anghel Saligny. Acesta va fi format din 12 blocuri cu 11 etaje, totalizand aproape 2.000 de apartamente proiectate in mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu trei camere.
De asemenea, ansamblul City Point Aviatiei isi va prezenta in premiera a doua faza a proiectului, respectiv 406 apartamente ultra moderne, la doar 10 minute de zona Aviatiei. Complexul se remarca si datorita unor facilitati unice din interiorul complexului, precum piste de alergare si biciclete, spatii deschise si aerisite, precum si zone pentru plimbari in aer liber in care nu au acces masinile.
Ilro Residence Militari este un complex alcatuit din cinci cladiri, fiecare cu cate 7 etaje, respectiv 35 de apartamente pe cladire, prima fiind deja ridicata si in curs de finalizare. Proiectul este construit in zona noua a planului de extindere al Capitalei cu orientare vestica, zona caracterizata de constructii moderne.
Un alt exemplu este proiectul imobiliar Delea Veche 29, amplasat in zona centrala a Capitalei, in proximitatea Universitatii Hyperion si apropierea statiei de metrou Piata Muncii. Cladirea cuprinde opt apartamente cu doua si trei camere, opt locuri de parcare si sase boxe. Potrivit reprezentantilor Imobiliarium, alaturi de cele mentionate vor putea fi consultate si alte ansambluri noi, aflate in premiera la o expozitie imobiliara.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADbluebeamTeraSteelCOVID-19C4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere