Agenda Constructiilor
Duminica, 29 Martie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Jakub KRENK devine Branch Director al Skanska Construction Romania
Jakub KRENK devine Branch Director al Skanska Construction Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 25 Sep 2018 15:44
Skanska Romania, parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii, anunta o schimbare importanta la nivel de management: Jakub Krenk devine Branch Director al Skanska Construction Romania si Ungaria. Cu 11 ani de experienta si diferite roluri de conducere in companie, Jakub Krenk aduce in divizia de constructii a Skanska Romania o vasta experienta in dezvoltarea proiectelor de birouri de mari dimensiuni, precum si in coordonarea unor echipe echipe. Datorita expertizei sale, numirea lui Jakub Krenk in noua pozitie are ca scop consolidarea echipei locale de constructii. Din noua pozitie, acesta va continua sa promoveze misiunea si valorile grupului, valori pe care le impartaseste si le sustine cu fiecare ocazie.
,,Principalul meu obiectiv este sa consolidez echipa de oameni profesionisti si implicati pe care Skanska Construction o are deja in Romania. De altfel, sunt bucuros sa lucrez alaturi de colegi deschisi, transparenti, care impartasesc valorile Skanska. Asta inseamna ca impreuna putem sa crestem, sa ne dezvoltam si sa construim proiectele minunate ale Skanska Romania.” A declarat Jakub Krenk, Director de filiala, Skanska Construction Romania.+
Jakub Krenk este absolvent al Universitatii Tehnice din Praga si are o experienta de lucru bogata in domeniul constructiilor, cu multe functii detinute in cadrul Skanska, in diferite filiale ale companiei.
Pe langa pozitiile de project management detinute, Jakub a facut parte din nenumarate initiative la nivel global cu obiective clare legate de: eficienta operationala, managementul riscului, mapare a proceselor si BIM (Building Information Modeling)
Anul acesta, Skanska Romania si-a consolidat ambele pozitii de top management: Aurelia Luca a preluat conducerea Skanska Property Romania, devenind Managing Director si, de asemenea, primul membru roman al echipei de management a Skanska Commercial Development Europe si Jakub Krenk, ca Branch Director al Skanska Construction Romania.
Skanska Romania
Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania ofera spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate in locatii cheie care asigura atat succesul cat si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior.
Skanska Group
Skanska este unul dintre cele mai importante grupuri de dezvoltare imobiliara si constructii la nivel global, concentrandu-se pe pietele locale din Europa si SUA. Lider in sustenabilitate, Skanska ofera solutii competitive indiferent de complexitatea proiectului, valorificand tendintele globale demografice si de urbanizare si contribuind la dezvoltarea un viitor durabil pentru clienti si comunitati. Grupul are aproximativ 40,000 de angajati. Vanzarile Skanska au insumat in 2017 161 de miliarde SEK.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere