Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KUMA Romania aniverseaza 20 de ani de activitate in luna septembrie 2019
KUMA Romania aniverseaza 20 de ani de activitate in luna septembrie 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Sep 2019 10:20
O sinteza perfecta a designului nordic, compania KUMA Romania implineste luna aceasta 20 de ani de activitate. Colectiile sale, produse la fabrica din Prahova, recent retehnologizata, sunt gata pentru a fi integrate in spatii moderne, rafinate si informale, in ton cu dorinta fireasca de relaxare a consumatorilor contemporani.
O aniversare care este atat o privire in urma, la realizarile companiei, dar mai ales, o anticipare a viitorului, intr-un univers al designului, intr-o dinamica spectaculoasa. Viziunea creatoare care a facut brandul danez celebru, face posibila, productia in Romania a unor produse de calitate inalta cu o identitatea puternica, potrivite atat pentru spatii private cat si pentru cele publice.
KUMA produce in Romania lavoare, cazi de baie, blaturi pentru bucatarie cu chiuveta turnata continuu, cu ajutorul unor tehnologii moderne si manopera 100% romaneasca. Produce pe comanda, cu dimensiuni la cerere, de la un simplu lavoar de baie, pana la lavoare cu boluri multiple din bai publice, sau concepte complexe custom made. Materialele si finisajele KUMA ofera garantia rezistentei si datorita proceselor de productie inovatoare. Nu intamplator, compania a obtinut inca din 2005 certificarea ISO 9001 iar in 2009 certificarea CE, care a fost revizuita dupa ultimul standard in vigoare din 2015.
De la amenajarile rezidentiale pana la spatii publice, produsele KUMA isi pastreaza rolul functional, evoluand in acelasi timp estetic, in concordanta cu alegerea materialelor si formelor pentru a obtine concepte perfect intergrate in proiectele de design.
Designul, tehnologia si versatilitatea se combina in colectiile KUMA, care interpreteaza si anticipeaza cel mai bine tendintele stilului. KUMA pune accent pe calitatea designului si se implica activ in dezvoltarea de concepte moderne la nivel global. Iar acesta este doar inceputul companiei pe piata locala, intrucat KUMA Romania va fi la fel de activa si in urmatorii ani, lucrand la cele mai moderne piese de design care sa ofere confortul dorit unui consumator modern, informat si exigent.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
BogArt
SIGM
rigips
strabag nivel 1
siniat
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
Arduro
leviatan
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
noark
concelex
EDIT-Structural
MAKITA
ness project
quadratum
Acvatot 2019
konsent
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander