Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LUXURIA, primul ansamblu rezidential din Bucuresti in curs de certificare BREEAM
LUXURIA, primul ansamblu rezidential din Bucuresti in curs de certificare BREEAM
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Nov 2018 16:35
Pana la jumatatea lunii noiembrie 2018, la mai putin de 7 luni de la demararea lucrarilor, 47% din prima faza a proiectului rezidential LUXURIA Domenii Residence, dezvoltat de catre Impact Developer & Cotractor S.A., prin compania Bergamot Developments SRL pe care o detine, va fi precontractata. Dintre cele 110 apartamente precontractate, cele preferate de investitori sunt studiourile si apartamentele de doua camere, in timp ce consumatorii finali au preferat apartamentele tip duplex si premium. LUXURIA Domenii Residence este singurul ansamblu rezidential amplasat in imediata proximitate a viitorului parc de birouri din zona Expozitiei, cu o suprafata de 200.000 mp, unde se estimeaza ca vor lucra peste 17.000 de corporatisti in urmatorii doi ani. In prima faza de dezvoltare a ansamblului, vor fi livrate 3 blocuri cu 232 de apartamente, pana la inceputul anului 2020.
„Planul nostru a fost sa dezvoltam un ansamblu rezidential care sa vina in intampinarea viitorilor angajati din noul pol de birouri aflat in dezvoltare in zona Expozitiei. Proiectul LUXURIA Domenii Residence vine cu un concept nou de dezvoltare rezidentiala, ce combina in mod unic rafinamentul finisajelor si pachetul impresionant de dotari, cu tehnologiile de ultima generatie si solutiile peisagistice de exceptie. Modern si exclusivist, ansamblul ofera un stil de viata select prin fiecare detaliu, de la locatia intr-o zona foarte bine cotata a Bucurestiului, constructia sustenabila, dotarile si finisajele de calitate, suprafete generoase, pana la spatiile verzi atent proiectate si facilitatile disponibile in cadrul ansamblului. Integrarea in premiera a solutiilor tip smart home si smart city in conceptul proiectului ofera clientilor nostri posibilitatea de a beneficia chiar de la finalizarea sa de confortul si facilitatile oferite de inovatiile tehnologiile de ultima ora. Datorita acestui mix de beneficii, proiectul a prezentat un interes foarte mare inca de la anuntarea sa, astfel incat estimam ca pana la finalul acestui an vom depasi pragul de 50% rezervari din apartamentele primei faze “, a declarat Bogdan Oslobeanu, Managerul General al companiei.
Pe 25 octombrie 2018, proiectul LUXURIA Domenii Residence a castigat premiul International Property Awards la categoria “Architecture Multiple Residence”, Romania. Cu o istorie de 25 de ani, International Property Awards este cea mai renumita competitie din lume dedicata excelentei in domeniul imobiliar. In cadrul galei sunt premiate cele mai importante realizari in real-estate, dezvoltare, arhitectura, design interior si marketing, atat in sectorul rezidential, cat si in cel comercial, accentul fiind pus pe servicii, durabilitate, standarde ridicate de viata, ergonomie, originalitate si creativitate.
LUXURIA Domenii Residence este primul ansamblu rezidential din Bucuresti in curs de certificare BREEAM, fiind de la inceput proiectat pentru a se incadra in clasa energetica A si in categoria „cladirilor verzi". Proiectul, localizat intre bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu, se dezvolta pe un teren de 22.500 mp, dintre care peste 9.650 mp vor fi ocupati de spatii verzi. Acesta va include 9 blocuri avand intre 9 si 12 etaje fiecare, oferind in total 630 de apartamente, de la garsoniere, studiouri, apartamente cu doua, trei, patru sau chiar cinci camere, la apartamente tip duplex. Preturile locuintelor pornesc de la 81.800 euro + TVA.
Apartamentele din LUXURIA Domenii Residence au suprafete generoase, de la 54 mp pentru o garsoniera pana la 327 mp pentru un apartament tip duplex si beneficiaza de o inaltime generoasa de pana la 3 metri si au terase ample, cu suprafete ce ajung pana la 40 de mp. Fiecare apartament este realizat cu detalii fine de design modern, completat de materiale si finisaje premium, alese pentru a oferi un confort sporit si o experienta aparte.
Apartamentele situate la ultimele etaje beneficiaza de o priveliste panoramica asupra zonei invecinate. La randul lor, apartamentele cu gradina ofera o noua dimensiune a confortului intr-un cartier rezidential urban.
Comunitatea de rezidenti LUXURIA Domenii Residence are acces in incinta complexului la facilitati variate de relaxare si petrecere a timpului liber: lounge, centre de fitness, locuri de joaca organizate pe grupe de varsta. Desi este situat nu departe de parcurile Herastrau si Kiseleff, proiectul include un parc propriu de 2.500 mp din suprafata totala de 9.650 mp de spatii verzi, care acomodeaza 10 gradini tematice amenajate la cele mai inalte standarde peisagistice si fantani arteziene. Complexul este prevazut cu zona de concierge si receptie (24/24), paza (24/24), acces securizat, iar parcarile pentru rezidenti sunt exclusiv subterane, ceea ce elimina traficul rutier din interiorul sau. LUXURIA Domenii Residence va fi livrat in 3 faze si are ca termen de finalizare luna septembrie a anului 2020.
Despre Impact Developer & Contractor S.A.
Infiintata in 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privata din perioada post-comunista. In cei 27 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidentiale in Bucuresti si in tara, insumand peste 450.000 de metri patrati construiti si 4.000 de unitati livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Baneasa, demarat in 2007, unde pana in prezent au fost construite peste 2.300 de locuinte. Anul acesta, Impact, prin compania pe care o detine (Bergamot Developments), a inceput lucrarile la Luxuria Domenii Residence, situat in zona de nord a capitalei, intre Bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp si va include 630 de apartamente pana la finalul anului 2020.
Compania Impact este certificata ISO 9001 (demonstreaza capabilitatea organizatiei de a furniza produse care indeplinesc cerintele clientilor in scopul cresterii satisfactiei acestora), ISO 14001 (demonstreaza angajamentul organizatiei pentru controlul activitatilor cu impact benefic sau nociv asupra mediului si receptivitatea companiei la situatia critica a ecosistemului planetei) si OHSAS 18001 (demonstreaza angajamentul si capacitatea organizatiei in controlul pericolelor, pentru asigurarea sanatatii si securitatii angajatilor si a vizitatorilor la punctele de lucru).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelC4E FORUMALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere