Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SCHNEIDER ELECTRIC lanseaza dispozitivele APC Smart-UPS
SCHNEIDER ELECTRIC lanseaza dispozitivele APC Smart-UPS
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Dec 2017 16:57
Schneider Electric, specialistul global in transformarea digitala a managementului energiei si al automatizarii, prezinta Smart-UPS™ cu APC SmartConnect, primul si singurul UPS conectat la cloud pentru medii IT distribuite. Solutia le permite companiilor, in special IMM-urilor, care au personal IT in numar redus si resurse limitate sa administreze proactiv si eficient sistemele UPS. In cazul unei defectiuni a bateriei UPS-ului sau a oricarei componente a unui echipament, situatia este neplacuta, iar la tehnologiile de importanta critica ar putea duce la intarzieri semnificative si pierderi de profit. Si mai grav este faptul ca intr-o lume din ce in ce mai dependenta de IoT, aceste dispozitive ofera, cel mai probabil, suport la fata locului sau de la distanta unor medii IT care trebuie sa functioneze in perfecta siguranta si la fel de eficient ca cele mai mari si mai importante centre de date.
SmartConnect este disponibil ca o caracteristica standard la anumite modele din portofoliul de solutii Smart-UPS oferit de APC. SmartConnect asigura firmelor mici si mijlocii (IMM-uri) fiabilitatea, securitatea si certitudinea de care au nevoie pentru a fi in permanenta conectate la tehnologiile si informatiile care le pun afacerea in miscare. SmartConnect foloseste EcoStruxure, arhitectura IT conectata la cloud, dezvoltata de Schneider Electric, pentru a putea:
• Colecta si trimite date privind starea si statusul dispozitivelor UPS ale clientilor, incluzand inlocuirea bateriei, reinnoirea garantiei si notificari privind performanta dispozitivelor UPS.
• Furniza acces in perfecta siguranta la un portal web din cloud unde clientii pot monitoriza statusul UPS-ului lor, folosind orice dispozitiv conectat la Internet.
• Trimite notificari personalizabile automate, notificari privind actualizarile de firmware si suport avansat in caz de functionare necorespunzatoare prin intermediul unei interfete de monitorizare de la distanta extrem de usor de utilizat.
• Utiliza direct din cutie - fara a fi necesara configurarea - fiind un dispozitiv simplu de instalat chiar si de utilizatorii fara cunostinte tehnice.
Ii ajutam pe furnizorii de servicii sa isi deserveasca mai bine clientii IMM
Tehnologia conectata la cloud SmartConnect le permite furnizorilor de servicii sa isi extinda oferta pentru a le putea oferi clientilor IMM monitorizarea de la distanta a UPS-urilor. Astfel, furnizorii de servicii isi pot deservi mai bine clientii cu ajutorul serviciilor de infrastructura energetica cu valoare adaugata, generand, in acelasi timp, noi surse de venit - cu eforturi minime si fara costuri aditionale.
MSP-urile pot integra cu usurinta solutia SmartConnect alaturi de solutii de top pentru management si monitorizare de la distanta (RMM), cum ar fi ConnectWise Automate si Kaseya, sau prin intermediul unui portal web optimizat pentru mobil. Astfel, furnizorii de servicii pot gestiona portofoliile de clienti de pe o singura platforma. Fara codare, fara „capcane” de tip SNMP (Simple Network Management Protocol) si fara a avea nevoie de agenti pentru software, ceea ce inseamna ca MSP-urile pot incepe rapid sa livreze servicii si sa genereze venituri.
Solutii compatibile cu platforma EcoStruxure
Dispozitivele conectate APC Smart-UPS cu tehnologia SmartConnect sunt printre cele mai noi produse disponibile in cadrul platformei EcoStruxure IT Data Center Management as a Service. EcoStruxure IT a fost dezvoltata avand la baza solutii inteligente si conectate care folosesc concluziile rezultate din analiza datelor pentru a simplifica intretinerea si operarea infrastructurii fizice de IT. Astfel, platforma EcoStruxure IT optimizeaza performanta operationala, permite monitorizarea de la distanta si ofera functii avansate pentru aceste servicii.
Oferim certitudine intr-o lume conectata
APC by Schneider Electric este un brand global de top pe piata software-ului si a infrastructurii fizice integrate. Cu ajutorul unei game extinse de produse care furnizeaza solutii fiabile de alimentare si performanta operationala pentru tehnologiile comunicationale si de IT, APC ofera certitudine intr-o lume conectata. Prin intermediul unei comunitati extinse de parteneri care personalizeaza solutii pentru casa si medii IT distribuite, APC le permite utilizatorilor individuali si companiilor sa anticipeze neasteptatul si sa protejeze datele si informatiile critice.
Despre Schneider Electric
Schneider Electric este promotorul transformarii digitale a managementului energiei si al automatizarii in locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii. Cu o prezenta globala in peste 100 de tari, Schneider este liderul incontestabil in managementul energiei - voltaj mediu, ridicat si energie sigura, precum si in sisteme de automatizare. Furnizam solutii integrate de eficientizare, imbinand energia, automatizarea si software-ul.
In cadrul sistemului nostru global, colaboram cu cea mai mare comunitate de parteneri, integratori si dezvoltatori, pe platforma noastra deschisa, pentru a livra eficienta operationala si control in timp real. Consideram ca angajatii si partenerii exceptionali fac din Schneider o companie exceptionala si ca angajamentul nostru pentru inovatie, diversitate si sustenabilitate asigura prezenta vietii oriunde si oricand, pentru oricine - sau, asa cum spunem noi, Life is On.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelbluebeamVideoConfAC-iulCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
strabag nivel 1
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere