Agenda Constructiilor
Duminica, 25 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SLOBOZIA: Ambulatoriul spitalului judetean se modernizeaza cu 18 milioane lei
SLOBOZIA: Ambulatoriul spitalului judetean se modernizeaza cu 18 milioane lei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Dec 2019 14:04
Liviu Gabriel Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, si Victor Moraru, presedintele Consiliului Judetean Ialomita, au semnat la sediul Consiliului Judetean Ialomita contractul de finantare corespunzator aplicatiei „Reabilitarea, modernizarea si dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia”.
Proiectul este finantat prin Regio (Programul Operational Regional 2014-2020), in cadrul Axei prioritare 8 - „Dezvoltarea infrastructurii sanitare si sociale”, Prioritatea de investitii 8.1- „Investitii in infrastructurile sanitare si sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel national, regional si local, reducand inegalitatile in ceea ce priveste starea de sanatate si promovand incluziunea sociala prin imbunatatirea accesului la serviciile sociale, culturale si de recreere, precum si trecerea de la serviciile institutionale la serviciile prestate de comunitati”, Obiectivul specific 8.1 - Cresterea accesibilitatii serviciilor de sanatate, comunitare si a celor de nivel secundar, in special pentru zonele sarace si izolate, Operatiunea A- Ambulatorii.
Prin demersul initiat, administratia judeteana, beneficiarul finantarii nerambursabile, isi propune sa imbunatateasca accesul populatiei la serviciile de sanatate furnizate de Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, dezvoltand capacitatea de diagnostic si tratament a Ambulatoriului, prin adaptarea cabinetelor medicale la standardele actuale. Prin realizarea acestor interventii va fi reorganizat fluxul de activitati al sectiei care va asigura servicii medicale de calitate populatiei deservite, generand totodata o reducere a numarului de pacienti internati, precum si a timpului necesar pentru diagnosticare si tratament. Nu in ultimul rand, personalul medical va beneficia de conditii optime de desfasurare a activitatii, conditii ce vor sustine un management medical pluridisciplinar de calitate al cazurilor complexe, Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia fiind cea mai importanta infrastructura de sanatate ce asigura asistenta medicala in judetul Ialomita.
Aplicatia are o valoare totala de 17.490.007,08 lei, din care peste 7,4 milioane de lei constituie contributia din Fondul European de Dezvoltare Regionala, alocarea din bugetul national este de aproape trei milioane de lei, beneficiarul asigurand o cofinantare de peste 214 mii de lei. Proiectul va fi implementat in 92 de luni, pana la data de 30 iunie 2023.
In prezent, in regiunea Sud Muntenia s-au inregistrat 1.178 de proiecte (inclusiv aplicatiile depuse in cadrul SUERD), prin care sunt solicitate fonduri nerambursabile de peste opt miliarde de lei. La nivelul judetului Ialomita, au fost depuse de solicitantii de fonduri Regio 88 de aplicatii, avand o valoare solicitata de peste 850 de milioane de lei. Dintre acestea, prin cele sapte proiecte inregistrate in cadrul Axei prioritare 8, sunt solicitate fonduri de peste 60 de milioane de lei.
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
CELCO 2020
leviatan
FRONTALE
BMI_Icopal
Ubitech
rigips
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
viarom
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere