Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SYNERGY construieste Revera Medical City, investitie de 60 milioane euro
SYNERGY construieste Revera Medical City, investitie de 60 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Dec 2018 16:37
Echipa PeliFilip a asistat societatea care dezvolta Revera Medical City, parte din Grupul Enayati, la negocierea si semnarea contractului privind proiectarea si construirea celui mai mare centru medical privat din Romania.
Revera Medical City este dezvoltat de Enayati Grup si va fi construit de Synergy Construction pe o suprafata de 35.000 metri patrati, in Bucuresti. Proiectul are in componenta sa o unitate premium pentru ingrijire medicala, un centru rezidential pentru varstnici si un spital dedicat sferei oncologice si de recuperare (operat de Monza). Investitia totala se ridica la 60 de milioane de euro.
“Revera Medical City este cel mai mare proiect medical privat dezvoltat in Romania. Echipa noastra de proiect include specialisti de top, precum PeliFilip, CBRE (project management) sau Vitalis Consulting (dirigentie de santier). Le multumim tuturor pentru contributia valoroasa la dezvoltarea acestui proiect, aflat abia la inceput”, a declarat Dan Doroftei, Directorul de Dezvoltare al Revera Medical City.
Echipa PeliFilip care a asistat beneficiarul in acest proiect a fost coordonata de Oana Badarau (Partner) si le-a implicat pe Mihaela Ispas-Petrescu (Senior Associate) si Ioana Waszkiewicz (Of Counsel).
Departamentul de real estate al PeliFilip si-a dobandit reputatia in ultimii 10 ani prin participarea la cele mai importante tranzactii de pe piata locala. De altfel, pe 6 decembrie 2018, publicatia internationala Construction and Investment Journal (CIJ) a desemnat pentru a treia oara PeliFilip ca ‘’Firma de avocatura a anului” in Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
quadratum
Acvatot 2019
siniat
MAKITA
concelex
noark
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
BogArt
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
viarom
CDS
konsent
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander