Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TIRIAC Imobiliare, dezvoltatorul anului la gala South Eastern Europe Real Estate
TIRIAC Imobiliare, dezvoltatorul anului la gala South Eastern Europe Real Estate
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 27 Mai 2020 10:13
Cea de-a 15 editie a Galei South Eastern Europe Real Estate Awards s-a desfasurat la Varsovia in data de 21 mai 2020 si a reunit cele mai puternice companii care activeaza pe piata imobiliara. Pentru prima oara intr-un format online, cu transmisiuni live dintr-un studio de televiziune dedicat, juriul format din profesionistii industriei a desemnat compania Tiriac Imobiliare castigatoare la categoria Office Developer of the year. 
Unul dintre evenimentele de referinta ale industriei imobiliare din Europa isi desemneaza in fiecare an, in urma unei selectii riguroase, castigatorii la categorii ce acopera atat zona de office, retail, industrial, rezidential cat si din domenii conexe: arhitectura, legal, property management sau agentii imobiliare.
Tiriac Imobiliare a fost nominalizata la doua categorii importante: Office Developer si Future project cu Tiriac Tower, cladirea de birori care se construieste pe Soseaua Buzesti, in Centrul de Business al Capitalei. 
"Experienta echipei, munca sustinuta si dorinta de a continua pentru a ne respecta termenele asumate in fata clientilor au fost rasplatite de industrie prin aceasta distinctie, Office Developer of the year. Este mai mult decat un premiu. Este o motivatie. Este o validare a valorii profesionale si dedicarii oamenilor care lucreaza in aceasta companie", a declarat Razvan Enache, Managing Director, Tiriac Imobiliare. 
Nominalizarea la categoria Future project a avut in vedere Tiriac Tower, o cladire de birouri cu 12 etaje si 5 niveluri de parcare subterana, de 16.427 mp suprafata inchiriabila, in zona Piata Victoria, a carei structura a fost finalizata in aceasta luna. 
Totodata, Bogdan Cernescu a fost desemnat de catre juriu Omul anului in imobiliare in cadrul aceleiasi Gale, pentru munca si implicarea in operatiunile de real estate ale companiei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1
viarom
hilti
BMI_Icopal
leviatan
CELCO 2020
hidroplasto
leviatan
MAKITA
rigips
Acvatot 2019
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere