Agenda Constructiilor
Joi, 22 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - EATON initiaza recrutari pentru a accelera tranzitia energetica a cladirilor
EATON initiaza recrutari pentru a accelera tranzitia energetica a cladirilor Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Elena Icleanu 18 Feb 2021 13:50
Compania de administrare a energiei electrice Eaton a anuntat investitii si cresteri majore axate pe tranzitia energetica a cladirilor - inclusiv angajarea a mai mult de 300 de persoane pana in anul 2025 - pentru a accelera un viitor mai sustenabil bazat doar pe energie verde.
Pentru a sustine aceste eforturi, Eaton a creat 50 de posturi noi. Aceasta actiune de recrutare va cuprinde tari din EMEA - inclusiv Republica Ceha, Franta, Germania, Ungaria, Olanda, Norvegia, Elvetia si Regatul Unit. Eaton cauta candidati cu o experienta bogata, inclusiv cu abilitati in inginerie si electronica de putere, informatica si software, sau economie, stiinte politice, marketing, comunicatii si jurnalism.
"Aceasta este o oportunitate fantastica pentru viitorii angajati. Nu vor contribui doar la crearea unui viitor mai sustenabil ci si la furnizarea unei energii electrice mai sigure, accesibile si fiabile. Acestia vor fi, de asemenea, perfect pozitionati pentru a stimula inovatia, cu posibilitate de a avansa in cariera in punctul focal al unora dintre cele mai dinamice si incitante tendinte din industrie", comenteaza Delphine Clement, Manager pe segmentul Comercial, Industrial & Cladiri, EMEA.
Pe masura ce creste numarul vehiculelor electrice si scade costul productiei de energie regenerabila si al stocarii energiei, Eaton isi propune sa joace un rol esential in a permite cladirilor de astazi sa devina centrele energetice de maine. Potrivit Aurora Energy Research, pana in 2040, 40 de milioane de vehicule electrice sunt asteptate doar pe drumurile din Marea Britanie si Germania - astfel incat supraincarcarea retelelor electrice existente va impune creearea de noi infrastructuri de incarcare, in special in orase. In acelasi timp, situatia economica a surselor regenerabile de energie devine din ce in ce mai puternica: Bloomberg New Energy Finance estimeaza ca energia provenita de la noile instalatii eoliene si solare va fi mai ieftina decat energia provenita de la uzinele de gaze naturale din Europa pana la mijlocul deceniului.
Prin cresterea investitiilor in tranzitia energetica a cladirilor, Eaton va ajuta proprietarii sa se pregateasca si sa valorifice oportunitatile viitoare. Prin intermediul sistemelor de management al energiei, a tehnologiilor de incarcare a vehiculelor electrice si a solutiilor de stocare a energiei, Eaton va permite proprietarilor de cladiri sa administreze procesul de electrificare - abordand provocari cheie precum eficienta energetica, planificarea capacitatii si variabilitatea inerenta a energiei regenerabile. In cele din urma, proprietarii de cladiri vor fi imputerniciti sa genereze si sa stocheze mai multa energie regenerabila la nivel local - permitand incarcarea inteligenta, convenabila si cu costuri reduse a vehiculelor electrice, precum si vanzarea de energie in retea.
"Suntem incantati sa ne asumam provocarile si oportunitatile din avangarda tranzitiei energetice din cladiri. Pentru a contribui la construirea unui viitor cu emisii reduse de carbon si la satisfacerea cerintelor de energie in crestere, folosim noi tehnologii si sisteme de management al energiei pentru a crea retele modernizate ale viitorului. Cheia acestui lucru este de a permite proprietarilor de cladiri sa valorifice evolutia energiei regenerabile si sa sprijine milioanele de vehicule electrice care vin pe drumurile Europei", a mai spus Delphine Clement
Potentialii candidati pot explora posturile disponibile la Eaton aici.
***
Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiza in protectia si distributia energiei electric; alimentare de rezerva si de siguranta; control si automatizari industriale; sisteme de iluminat si securitate; solutii de cablare structurata; solutii pentru medii de lucru severe si periculoase si servicii de inginerie. Datorita solutiilor sale globale, canalul si platforma digitala Eaton raspunde cu succes celor mai importante provocari actuale privind managementul energiei electrice.
Eaton este o companie de gestionare a energiei, cu vanzari de 21,4 miliarde de dolari in anul 2019, aproximativ 93 000 de angajati si comercializeaza produse catre clienti din peste 175 de tari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
Acvatot 2019
hilti
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere