Agenda Constructiilor
Luni, 01 Iunie 2020
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - 3M: Masuri recente de raspuns puternic la provocari generate de pandemia Covid-19
3M: Masuri recente de raspuns puternic la provocari generate de pandemia Covid-19
Producatori & Furnizori Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Apr 2020 06:15
Referindu-se la majorarea semnificativa a capacitatii de fabricare a mastilor respiratorii din clasa N95, conducerea executiva a grupului nord-american 3M a anuntat masuri dure, menite sa previna atat cresterea nejustificata a preturilor la aceste produse, cat si actiunile de contrafacere a lor. La momentul actual, productia se ridica la aproximativ 1,1 milioane bucati anual sau aproximativ 100 de milioane de masti lunar, din care 35 milioane sunt realizate doar in SUA. De asemenea, oficialii 3M au anuntat demararea unor investitii aditionale care sa permita o dublare a capacitatilor actuale, pana la 2 miliarde unitati, in urmatoarele 12 luni. Este de asteptat ca primele semne ale acestei cresteri sa fie resimtite in urmatoarele 60 – 90 de zile. La nivelul SUA, productia lunara se va ridica, incepand cu luna iunie a.c., la 50 de milioane de masti, ceea ce constituie o majorare de 40% fata de nivelul actual.
In ceea ce priveste distributia produselor respective, care sunt foarte importante in conditiile actualei epidemii cu Covid-19, aceasta vizeaza in mod prioritar sistemul national de sanatate, diferenta fiind directionata catre sectoare vitale, cum ar fi cel energetic, alimentar si farmaceutic. Din pacate, la momentul actual pe segmentul respectiv cererea depaseste cu mult oferta conjugata a industriei de profil, fiind necesara stabilirea de parteneriate viabile pentru a restabili oarecum echilibrul. Referitor la produsele contrafacute, acestea sunt considerate rezultatul unor actiuni lipsite de etica si legalitate, pe care conducerea 3M intreprinde toate demersurile necesare pentru a le stopa. Oficialii grupului au reiterat, de asemenea, decizia de a nu aplica majorari de preturi in aceasta perioada critica. Pentru a preveni fraudele, compania a facut publica lista de preturi pentru toate produsele din gama si a activat o linie fierbinte pentru a-i ajuta pe clienti sa verifice originalitatea modelelor si sa raporteze eventualele fraude. Cele mai recente date raportate de 3M indica pentru grupul din SUA o cifra de afaceri de 32 miliarde USD si un numar de 96.000 de angajati, pe plan mondial.
 
ACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere