Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CESAROM: Investitie de un milion de lei intr-un nou showroom, in Bucuresti
CESAROM: Investitie de un milion de lei intr-un nou showroom, in Bucuresti
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 21 Iul 2022 11:06
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, anunta inceperea lucrarilor pentru deschiderea unui concept inovator de showroom de placi ceramice CESAROM in Bucuresti. Investitia estimata pentru amenajarea noului spatiu de expunere se ridica la aproximativ 1 milion lei si coincide cu aniversarea a 60 de ani de existenta pe piata locala a brandului.
Potrivit reprezentantilor companiei, noul showroom CESAROM va avea o suprafata totala de aproximativ 150 mp si va fi situat pe Soseaua Mihai Bravu nr. 12 din Bucuresti. Deschiderea oficiala este anuntata de CESAROM pentru luna septembrie.
Showroomul CESAROM aduce un nou concept de vanzare de placi ceramice de gresie si faianta in Romania, pentru a fi mai aproape de clientii companiei si pentru a le oferi acestora noi solutii pentru cerintele si nevoile lor in amenajarea de spatii rezidentiale sau non-rezidentiale.
„Prin deschiderea noului showroom CESAROM in Capitala ne dorim sa oferim romanilor un nou concept de prezentare si vanzare a placilor ceramice, astfel incat sa aiba posibilitatea sa aleaga cat mai usor si cu indrumare de specialitate gresia, faianta si decorurile ceramice. S-au dus vremurile potrivirilor perfecte. Traim vremuri provocatoare cu atat de multe texturi, culori si nuante disponibile. Mixam deja mobilier sau tesaturi. De ce sa nu mixam si sa asortam si placile ceramice CESAROM? Gama larga de solutii ceramice incurajeaza incalcarea regulilor prin mixarea placilor din colectii diferite,” a declarat Andreea Bodola, Director Marketing al Lasselsberger Ceramics Romania
„Credem ca este de mult asteptat un astfel de concept de expunere pe piata din Bucuresti si, totodata, de interactiune cu specialistii CESAROM, iar noul showroom se inscrie in obiectivele strategice pe care ni le propunem pentru acest an”, a declarat Petrisor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics Romania.
In cadrul showroomului, clientii vor beneficia de consultanta de inalta specializare, servicii de livrare la domiciliu, de solutii complete adaptate perfect stilului, nevoilor si functionalitatii spatiilor de amenajat.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailantALLBIMVideoConfAC-iulhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
FRONTALE
viarom
leviatan
CDS
Ubitech
leviatan
theda mar
BALTIC
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023