Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Duraziv de catre grupul Saint-Gobain
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Duraziv de catre grupul Saint-Gobain
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 22 Sep 2021 11:43
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Saint Gobain Construction Products Romania SRL preia societatile Duraziv SRL si Duraziv Color SRL.
Saint Gobain Construction Products SRL detine un portofoliu diversificat de materiale si servicii pentru anvelopare exterioara (acoperisuri, tencuieli pentru fatade, sisteme de izolatie la exterior, geamuri izolante etc.) si pentru placari la interior (izolatii, gips-carton, plafoane etc.). Grupul Saint Gobain are in Romania douasprezece situri industriale localizate in Calarasi, Branesti, Ploiesti, Satu-Mare, Turda, Suceava si Valenii de Munte, toate acestea fabricand materiale de constructii.
Duraziv SRL este o societate infiintata in 2003, care are ca obiect principal de activitate fabricarea altor articole din beton, ciment si ipsos Societatea activeaza in domeniile producerii si comercializarii de adezivi si mortare pentru constructii, producerii si comercializarii de profile metalice si accesorii pentru gips-carton, producerii si comercializarii de structuri metalice pentru profile de vinil, precum si al comercializarii de vopsele, lacuri si tencuieli decorative, destinate atat uzului profesional, cat si consumatorilor finali. Duraziv Color SRL are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice si masticurilor.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iuljungheinrichTERAPLASTgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
cv water 2021
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
hilti
hidroplasto
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
bienala
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere