Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Dwellii produce case modulare la Brasov si estimeaza dublarea vanzarilor in 2025
Dwellii produce case modulare la Brasov si estimeaza dublarea vanzarilor in 2025
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 22 Iul 2024 11:10
Dwellii, un nou jucator pe piata caselor modulare premium, propune un concept unic in Romania: locuinte proiectate de birouri de arhitectura de top din tara si din Germania, ce sunt gata – inclusiv finisajele si mobilierul - in 30 de zile si sunt montate intr-o singura zi. Preturile pentru o astfel de casa pornesc de la 1300 euro/mp si, in prezent, exista 7 modele individuale ce pot fi comandate. 
In contextul socio-economic actual, cu provocari din ce in ce mai mari pe piata imobiliara si cu un deficit evident de locuinte si de forta de munca inalt calificata, Dwellii vine cu o propunere ce schimba perspective. Astfel, in cel mult 30 de zile, un client se poate muta intr-o casa complet mobilata si utilata, o locuinta noua, cu o garantie de 10 ani. Casele aflate in prezent in portofoliul Dwellii au o suprafata cuprinsa intre 52 si 70 mp, iar dupa montare, clientul se poate muta imediat.
 
 
Este tot mai dificil sa obtii un produs de calitate la un pret corect si intr-un interval de timp rezonabil, pe fondul dificultatilor de pe piata muncii si nu numai. De aceea, Dwellii a pornit de la ideea de a realiza in propria fabrica – la Brasov - absolut toate lucrarile, pana la ultimul finisaj, pentru a livra un produs la cheie, care sa nu necesite nicio alta interventie din partea proprietarului, a explicat Horia Balan, co-fondator si Managing Partner Dwellii. 
Caracteristicile caselor modulare Dwellii le fac astfel ideale atat pentru cei care detin un teren si isi doresc o locuinta – de vacanta sau permanenta – fara sa petreaca timp pe santier, dar si celor care isi doresc sa porneasca sau sa extinda un business in turism.
Capacitatea noastra de productie actuala ne permite sa venim in intampinarea investitorilor care au nevoie de exemplu de 5-10 unitati de cazare rapid, pe care le putem livra in acelasi interval de timp, de 30 de zile, la cheie. Montajul dureaza tot o zi pentru fiecare casa, iar acestea sunt gata sa-si primeasca oaspetii chiar de a doua zi, a mai precizat Horia Balan.
 
 
Line-up de arhitecti de top
Casele Dwellii au fost concepute de arhitecti si birouri de arhitectura multiplu premiate precum Cristian Corvin, Eliza Yokina, Craftr, LAMA Arhitecture, Sigurd Larsen sau BAAB. Proiectarea de detaliu este realizata in house de o echipa multidisciplinara de ingineri de structura, de instalatii, de conformare energetica, alaturi de o echipa arhitecti cu experienta.
Proiectate la standard de casa pasiva, ceea ce se traduce intr-un consum minim de energie, casele Dwellii sunt construite ca sa dureze o viata. Toate cele 7 modele disponibile in prezent sunt concepute pentru un confort maxim de locuire, cu vitraje mari, din podea pana in tavan, inaltime utila interioara de 2,8 metri, sistem de ventilatie cu recuperare de caldura, incalzire in pardoseala, lumini anti-glare, baie cu suprafata de minim 7 mp si cu dus de tip walk-in de 2 mp, tamplarie de aluminiu tripan. 
 
 
Singurul lucru care ramane in grija proprietarilor este realizarea fundatiei. Insa si pentru acest pas Dwellii a gandit solutii rapide si eficiente. Astfel, Dwellii ofera clientilor sai proiectul de fundatie in baza unui studiu geotehnic, iar dupa realizarea acestuia, un tehnician al companiei va face receptia astfel incat sa se poata programa instalarea.  
Obiectivul nostru este sa construim locuinte durabile, care sa ofere siguranta,  confort si placere pe termen lung. Folosim cele mai noi si avansate materiale de pe piata, care contribuie la durabilitatea si eficienta energetica a caselor. Aspectul important este faptul ca toata executia se intampla in fabrica, in mediu controlat, pe o linie de productie cu pasi tehnologici clar definiti. Astfel este mult mai usor sa urmarim controlul calitatii pentru ca fiecare pas este definit, executat si verificat,  a mai precizat Horia Balan.
 
 
Capacitate de productie: 50 de case/an
Investitia in lansarea acestui concept nou pe piata din Romania a fost de 500.000 de euro. Aceasta a inclus dezvoltarea de concepte, proiectarea fluxurilor de productie, prototipare si optimizare pentru sapte modele individuale. 
Produsele Dwellii sunt disponibile deja pentru a fi comandate, iar compania romaneasca a iesit deja pe piata internationala, odata cu participarea la targul de profil New Housing Germania, la finalul lunii iunie, unde a fost unul dintre cei peste 80 de expozanti din toata Europa. Pana la finalul anului, Dwellii si-a propus sa realizeze si sa vanda 16-20 de case modulare. Pentru 2025 tinta este ca volumul si cifra de afaceri sa se dubleze, iar 30-40% din productie sa fie dedicata comenzilor internationale.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
SIGM
BogArt
quadratum
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Ubitech
theda mar
Arduro
SSAB
noark
konsent
leviatan
Acvatot 2019
strabag nivel 1
siniat
CDS
ness project
rigips
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander