Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - REYNAERS: Cota de piata de 20% pe segmentul de proiecte
REYNAERS: Cota de piata de 20% pe segmentul de proiecte
Producatori & Furnizori 09 Mar 2010 10:12

Reynaers Romania este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme din aluminiu destinate aplicatiilor arhitecturale. Compania
activeaza in calitate de subsidiara a Reynaers Aluminium, din Belgia - unul dintre liderii europeni pe piata comunitara a productiei si distributiei de profile. Compania are 820 de angajati si deruleaza operatiuni comerciale in Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina.

Daniel Popa, director general Reynaers Romania:
"
Cele mai importante obiective ale societatii, stabilite pentru 2009, au fost reprezentate de consolidarea pozitiei pe piata, dezvoltarea prezentei in teritoriu prin extinderea sistemului de distributie, cresterea cotei sistemelor promovate, atragerea de noi clienti si fidelizarea celor existenti. Astfel, am ajuns la o cota de piata de 5% raportata la totalul vanzarilor din acest domeniu de activitate. Daca luam ca baza de referinta piata de proiecte, putem afirma ca, anul trecut, acest indicator a fost de circa 20%. In ceea ce priveste cifra de afaceri, am inregistrat o crestere a acesteia si estimam ca tendinta se va manifesta si in exercitiul financiar curent, datorita potentialului nostru de dezvoltare. Segmentul pe care noi activam, respectiv piata de proiecte, a avut o contractie de 50% si, din nefericire, tendintele pentru 2010 nu sunt foarte imbucuratoare. Astfel, pe termen scurt, estimam ca scaderile vor continua, fiind posibil sa atinga o cota de 20%. Referitor la promovarea de noi produse si servicii catre parteneri, in perioada urmatoare Reynaers va propune solutii inovatoare pentru obtinerea unei mai bune izolari termice atat a sistemelor de tamplarie, cat si a celor de pereti cortina. De asemenea, avand in vedere cerintele tot mai mari in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii aerului din incinte, vom dezvolta noi sisteme, sub marca Ventalis, destinate integrarii in cadrul ansamblurilor de ferestre. Mai trebuie mentionat ca in primavara acestui an va fi lansat un nou sistem de profile din aluminiu placate cu lemn, proiectat pentru executia de ferestre/usi batante si modele glisante. Dintre principalele avantaje de care beneficiaza, in prezent, colaboratorii nostri, pot fi enumerate: rapiditatea livrarilor, mentinerea calitatii produselor la un nivel constant si pretul competitiv. Totodata, trebuie amintite serviciile profesionale cu care am obisnuit deja clientii, printre acestea numarandu-se: documentatii complete, software de calcul, consultanta de specialitate etc. Dintre dificultatile intampinate in ultima perioada, mentionam: lipsa lichiditatilor financiare si cresterea riscului de intrare in incapacitate de plata a beneficiarilor sau dezvoltatorilor, acest lucru punand executantul in situatia de a nu putea plati creantele catre furnizorul de materiale.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTMESENBURGman and machineVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
FRONTALE
BMI_Icopal
BALTIC
Acvatot 2019
CELCO 2020
viarom
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023