Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric: Prize de incarcare USB A+C din gama Sedna Design & Elements
Schneider Electric: Prize de incarcare USB A+C din gama Sedna Design & Elements
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 04 Iul 2023 14:11
Schneider Electric prezinta prizele de incarcare USB A+C din gama lansata recent, Sedna Design & Elements. Aceste prize raspund nevoilor utilizatorilor care sunt in cautarea unor solutii de incarcare a dispozitivelor mobile pe care le utilizeaza cel mai frecvent, cu un simplu cablu USB, fara sa mai aiba nevoie de adaptoare.
Gama Sedna Design & Elements este inspirata din tendintele moderne in materie de design interior, oferind o colectie de prize de incarcare USB elegante, care completeaza orice incapere in care sunt montate. Cu atentia acordata detaliilor si calitatii produselor, Schneider Electric a combinat nuante, texturi si functii pentru a crea o gama de incarcatoare care alimenteaza rapid cate doua dispositive si se remarca prin caracteristicile estetice.
Beneficiile cheie ale incarcatoarelor USB A+C din gama Sedna Design & Elements includ:
- Design elegant si versatil: incarcatoarele USB Sedna Design & Elements au un design minimalist si contemporan si se integreaza perfect in orice mediu, fie ca este vorba de case, birouri, hoteluri sau spatii publice.
- Porturi USB duble: Gama Sedna Design & Elements include prize cu doua porturi USB, permitand utilizatorilor sa incarce mai multe dispozitive simultan. Fie ca este vorba de smartphone-uri, tablete sau alte gadget-uri, Sedna Design & Elements asigura o modalitate de incarcare eficienta, doar cu cablurile USB ale dispozitivelor, fara a mai fi nevoie de adaptoare.
- Tehnologie de incarcare rapida: Schneider Electric a creat aceasta gama in raport cu nevoia de viteza, atunci cand vine vorba de incarcarea dispozitivelor. Sedna Design & Elements incorporeaza tehnologia avansata de incarcare rapida, astfel incat utilizatorii sa nu petreaca prea mult timp cu incarcarea dispozitivelor mobile - fie ca este vorba despre un telefon, fie ca este vorba despre o tableta.
- Caracteristici de siguranta imbunatatite: Siguranta este o prioritate de top la Schneider Electric. Incarcatoarele USB Sedna Design & Elements sunt proiectate cu multiple mecanisme de siguranta incorporate, inclusiv protectie la supracurent, protectie la supratensiune si protectie la scurtcircuit. Aceste caracteristici garanteaza siguranta dispozitivelor si a utilizatorilor.
- Instalare usoara: Procesul de instalare este usor de realizat, astfel incat prizele de incarcare Sedna Design & Elements pot fi incorporate fara efort in orice spatiu.
Sedna Design & Elements include produse realizate intr-o multitudine de culori si texturi naturale cu aspect de lemn, piatra, metal si sticla ce ofera finisaje elegante la preturi accesibile. Conceputa atat pentru arhitecti si specialisti din domeniul Home&Deco, dar si pentru pasionatii de design interior, gama este disponibila in doua versiuni - Design & Elements.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
SSAB
SIGM
CDS
quadratum
konsent
Arduro
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
BogArt
Ubitech
strabag nivel 1
siniat
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
leviatan
ness project
noark
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander