Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Sustenabilitate - SKANSKA lanseaza pachetul integrat ESG+ pentru spatii de birouri
SKANSKA lanseaza pachetul integrat ESG+ pentru spatii de birouri
Sustenabilitate & CSR Publicat de AG&F 27 Feb 2024 18:56
Un spatiu de birou care sa respecte principiile ESG, in concordanta cu schimbarile pietei si cerintele UE, nu este doar o necesitate, ci si o valoare adaugata pentru angajati. Din acest motiv, Skanska ofera chiriasilor sai servicii care sa ii ajute in crearea unor spatii de lucru sustenabile si in procesul lor de raportare non-financiara.
ESG+ este un pachet de servicii oferit de Skanska, dezvoltat pe baza discutiilor cu partenerii de business, cu scopul de a sprijini operatiunile si de a creste eficienta echipelor, cu accent pe grija fata de mediu si “wellbeing”-ul angajatilor. 
Chiriasii, atat existenti, cat si potentiali, pot beneficia de experienta Skanska printr-un pachet integrat ESG+: de la crearea de spatii functionale si usor de utilizat pana la solutii legate de amprenta de carbon si la raportarea elementelor legate de ESG.
“Intr-o perioada in care piata se schimba rapid, iar cererile in zona de sustenabilitate sunt tot mai numeroase, nu mai este suficient doar sa oferi un spatiu de birou.
 
 
La Skanska, suntem constienti de modul in care o abordare integrata a nevoilor chiriasilor poate creste valoarea reala, de aceea, pachetul nostru de servicii ESG+ nu este doar un raspuns la unele reglementari in domeniu, ci este un instrument care le permite partenerilor nostri sa se concentreze pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei: sa-si dezvolte afacerea si sa aiba grija de sanatatea si binele echipelor lor.” afirma Tamara Guleryuz, Leasing & Asset Manager Skanska.
Pachetul Skanska ESG+ acopera mai multe arii de specialitate pentru a permite clientilor sai sa profite de intregul potential al spatiilor de birouri proiectate la cele mai inalte standarde ESG. Acesta include inclusiv consiliere privind utilizarea sustenabila a spatiului si activitatii educationale. De exemplu, ESG+ va permite chiriasilor sa invete cum sa economiseasca apa sau energie intr-un mod facil. De asemenea, chiriasilor le va fi mai usor sa controleze si sa optimizeze costurile asociate cu utilizarea biroului. 
O parte foarte importanta a serviciului este si pachetul de informatii furnizat ca parte a ofertei ESG+, care reprezinta un suport excelent pentru raportarea non-financiara.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
MAKITA
EDIT-Structural
quadratum
Acvatot 2019
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
rigips
siniat
CONCEPT STRUCTURE
concelex
viarom
Ubitech
theda mar
ness project
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander