Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Sustenabilitate - Visual Fan lanseaza kit-urile fotovoltaice pentru eficienta energetica a IMM-urilor
Visual Fan lanseaza kit-urile fotovoltaice pentru eficienta energetica a IMM-urilor
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 29 Iul 2022 11:21
Visual Fan SA, companie listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW si detinatoarea brandului Allview, anunta majorarea portofoliului de produse, aducand spre intampinarea persoanelor juridice (IMM), solutii energetice, complet personalizabile, ce cuprind: consultanta, proiectare, montare, autorizare, inclusiv mentenanta si monitorizare. Odata cu dezvoltarea acestui sector, compania isi propune sa ofere clientilor posibilitatea optimizarii costurilor, prin produse pliate pe nevoile lor, precum si contributia la protejarea mediului inconjurator. IMM-urile isi vor putea produce necesarul de consum electric prin surse total verzi. Aceste investitii sunt eligibile pentru finantarea programelor europene sau nationale precum: Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) sau Electric Up.
Visual Fan, prin divizia Solar Energy, componenta importanta a strategiei Green by Allview, se implica in sustinerea viitorului cu energie regenerabila, aducand in ajutorul clientilor Kit-uri fotovoltaice personalizabile, compuse din panouri solare Allview cu putere de 455 W, eficienta de 20,9%, optimizare cu 3 diode si tehnologie Half-Cell, ce asigura imbunatatirea performantei si durabilitatii, precum si suprafata anti-reflex si anti-murdarie, ce este benefica in reducerea pierderii de energie, cauzate de factorii de mediu. Sistemele fotovoltaice contin invertoare marca Growatt, clasata numarul 1 la nivel mondial de invertoare rezidentiale.
Incepand din data de 28 Iulie 2022, in portofoliul companiei se adauga un numar de 57 de modele de Kit-uri fotovoltaice cu multe posibilitati de personalizare, in scopul sustinerii mai multor categorii de clienti. Noile sisteme functioneaza in regim On-grid/Hybrid si sunt formate din invertoare cu putere cuprinsa intre 50 - 125 kW si panouri solare de 455 W, pentru consum mediu lunar intre 4,000 kWh si 16000 kWh.
„In contextul actual, in care pe de-o parte, suntem asaltati de cresterea preturilor la energie electrica si combustibil, iar pe de alta parte, oportunitatea accesarii fondurilor europene nerambursabile pentru energia verde, sunt un preambul perfect pentru a mentine business-ul sustenabil, prin reducerea costurilor la intreprinderile mici si mijlocii. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta, proiectare, montare, autorizare, inclusiv mentenanta si monitorizare a sistemelor fotovoltaice”, a declarat Lucian Peticila - CEO Visual Fan S.A.
De exemplu, daca proprietarul unei intreprinderi de dimensiuni mici si mijlocii ar avea un consum lunar de energie de pana la 3500 kWh/luna si o valoare a facturii de 3,500 lei, va plati o rata de aproximativ 3,650 lei, cu un avans de 20,000 lei prin achizitionarea unui Kit de 39 KW care, prin cele 86 de panouri solare, asigura energia necesara. Avantajul este reprezentat de faptul ca investitia va fi amortizata in decurs de 5 ani, iar consumatorul va deveni independent energetic. Detalii privind productia de energie la nivel european, in functie de locatie, gasiti aici.
Conceputa special pentru aplicatii solare C&I (comercial si industrial), seria MAX 50-125 KW de la Growatt, atinge o eficienta maxima de pana la 99% si un curent de intrare DC de 26/32 A, pentru fiecare MPPT.
Este prima serie de invertoare cu procesoare quad-core din industrie, ce ofera capacitate mare de procesare, necesara in eficientizarea protectiei, detectarii si remedierii erorilor, in mod inteligent.
Seria MAX accepta un raport DC/AC, de pana la 150%, pentru obtinerea unei valori LCOE mai mica pentru instalatiile fotovoltaice. O masura a costului total mediu al energiei electrice pe durata de viata a unui tip de generator/tehnologie, exprimata pe kWh sau MWh. LCOE este utilizat pentru a compara costul diferitelor metode de generare a energiei electrice.
Growatt imbunatateste, de asemenea, siguranta operationala cu SPD de tip II pe partile DC si AC, design fara sigurante, comutator DC integrat, protectie IP65/66, precum si protectie optionala impotriva arcurilor electrice (AFCI) si recuperare PID incorporata pentru a oferi protectie completa pentru invertor si chiar intregul sistem fotovoltaic.
Fiind in continua dezvoltare si dorind satisfacerea nevoilor clientilor, din punct de vedere al modalitatii de plata, compania a adaugat si banci precum Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si ING Bank. Oferindu-le clientilor posibilitatea sa opteze pentru un plan de creditare cu o banca deja cunoscuta.
Visual Fan a inregistrat, in anul 2021, o cifra de afaceri de peste 24 milioane de euro (121 milioane de lei) din vanzarea de dispozitive electronice, respectiv un profit net de 1,7 milioane de euro (8,4 milioane lei) pe acest segment de business, care reprezinta activitatea de baza a companiei.
 
ALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
Ubitech
leviatan
theda mar
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
grundfos
leviatan
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
viarom
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CDS
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu