Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - CEFIN Trucks livreaza camionul FORD Trucks cu numarul 1000 catre firma SELINA
CEFIN Trucks livreaza camionul FORD Trucks cu numarul 1000 catre firma SELINA
Utilaje & Echipamente Publicat de Stelian DINCA 29 Nov 2019 17:56
Cefin Trucks anunta livrarea celui de-al 1.000-lea camion Ford Trucks catre Grupul Selina din Oradea, in luna noiembrie 2019. Acest obiectiv a fost indeplinit mai devreme de planificarea initiala, la doar 30 de luni de la inceperea operatiunilor, in luna aprilie 2017.
Acesta este doar inceputul: Cefin Trucks si-a propus sa faca din Ford Trucks un brand lider in Romania si se angajeaza sa livreze vehiculul numarul 2.000 in jumatate din timpul alocat pentru livrarea primelor 1.000 de unitati: 15 luni.
Cefin Trucks, unic importator si distribuitor al brandului Ford Trucks in Romania, anunta atingerea unui nou record: un total de 1.000 de camioane Ford Trucks livrate de companie, de la lansarea operatiunilor in Romania. Obiectivul companiei este de a aduce Ford Trucks in topul 3 al brandurilor prezente pe piata locala a transporturilor, prin numarul de vehicule vandute in Romania, pana la finalul anului 2021 si sa isi creasca vanzarile in anul 2020. Acest obiectiv ambitios este in conformitate cu angajamentul companiei Cefin Trucks de a livra vehiculul cu numarul 2.000 in jumatate din timpul alocat livrarii primelor 1.000 de unitati: 15 luni. Pentru a sustine acest plan ambitios, Cefin Trucks investeste puternic in operatiunile sale de vanzare, odata cu dezvoltarea accelerata pe care Ford Trucks o realizeaza in prezent, atat in Europa de Est, cat si in cea de Vest.
“Suntem incantati de acest rezultat si suntem foarte recunoscatori tuturor clientilor nostri care au facut acest lucru posibil. Muncim foarte mult pentru a ne asigura ca oferim cea mai competitiva si mai valoroasa oferta pentru a satisface toate cerintele clientilor nostri, in ceea ce priveste vanzarea, post vanzarea, finantarea, comercializarea si serviciul buy-back. Evolutia rapida a Ford Trucks in Romania confirma toate acestea: suntem lider de piata pe segmentul Constructiilor si Vehiculelor municipale si acum intentionam sa dezvoltam segmentul de Cap Tractor, de pe piata“, spune Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks.
“Suntem, de asemenea, recunoscatori Ford Trucks pentru ca oferim un produs extrem de performant in conditii comerciale competitive si asteptam cu nerabdare sa ne extindem cota de piata in Romania, pentru a fi printre primii trei jucatori in urmatoarele 24 de luni si pentru a continua sa acceleram vanzarile. Conditiile actuale ale pietei vor face ca produsul Ford Trucks sa fie si mai atractiv, avand in vedere avantajul competitiv general“, adauga Stefano Albarosa.
Selim Yazici, Directorul Ford Truckspe Regiunea Europa Centralasi de Est, a declarat ca vor continua cresterea rapida avuta in anul 2019. „Am reusit sa atingem cota de piata de peste 8% cu ajutorul serviciiloroferite de distribuitorul nostru, CEFIN Trucks, pentru clientii nostri, prin solutiile de vanzare, post-vanzare, tranzactionare si finantare, in Romania. Suntem mandri sa fim lider de piata si pe segmentulconstructii si vehicule speciale si ne vom mentine acest loc. Exista o tendinta promitatoare de crestere si in segmentul de Cap Tractor, care este cea mai mare divizie din Romania.Obiectivul nostru este sa dezvoltam acest segment,ajungand la o cota de piata de 12%."
Selim Yazici a mentionat, de asemenea, extinderea reteleiFord Trucks in Europa de Vest, eforturile continue din vanzari si dezvoltarea retelei de post-vanzari. „Suntem increzatori ca vom avea succes pe pietele din Europa Centrala, precum si pe cele noi din Europa de Vest. Consideram ca realizarile noastresunt strans legate de nivelul ridicat al calitatii serviciilor din vanzari, post-vanzari si piese de schimb, pe care le oferim in intreaga retea. Suntem, de asemenea, constienti de faptul ca este important sa ii sprijinim pe soferii Ford Trucks pe parcursul calatoriilor. Avem distribuitorii nostri alocati in Spania, Portugalia si Italia si vom creste reteaua noastra din Vestul Europei si activitatile de dezvoltare a dealerilor, in anul 2020, si pe mai departe.”
“De asemenea, avem un acord incheiat cu TIP, pentru a oferi servicii post-vanzare clientilor nostri. Reteaua noastra de servicii acopera toate rutele principale de transport din Europa de Vest, inclusiv Germania, Franta, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Belgia, Austria si Marea Britanie", adauga Selim Yazici.
Ford Trucks - evolutie accelerata pe piata romaneasca
Luna mai 2017 a marcat o etapa importanta in evolutia companiei, prin lansarea oficiala si inaugurarea sediului Cefin Trucks, la finalul procesului de rebranding. In primul an de activitate, Cefin Trucks, in calitate de importator si distribuitor al Ford Trucks, a inregistrat vanzari de 157 de unitati (1% pentru segmentul de transport, 17% pentru segmentul de constructii si 7% pentru segmentul de vehicule specializate), cu o cota de 2,36%.
In al doilea an, compania si-a indeplinit si depasit obiectivul stabilit, surclasand deja, in semestrul al doilea, doi competitori cu o prezenta traditionala pe piata. Numarul unitatilor vandute s-a dublat, ajungand la 357, iar cota de piata la 5%.
Vanzarile au crescut si mai mult in 2019, cu peste 570 de unitati livrate si o cota totala de piata de peste 8%. Datorita lansarii FMAX, un vehicul perfect potrivit pentru transportul international, Cefin Trucks intentioneaza sa-si consolideze pozitia de lider pe segmentul Constructii si Vehicule municipale si sa-si creasca substantial vanzarile de vehicule rutiere internationale in 2020.
Retea nationala de vanzari si service
Cefin Trucks le ofera clientilor sai un set complet si competitiv de servicii post-vanzare, prin centrele sale din Bucuresti, Brasov, Deva si Arad si, prin reteaua sa de parteneri de servicii, in Constanta, Craiova, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timisoara si Cluj si planuieste deschiderea a trei noi locatii de post-vanzare in 2019.
Cefin Trucks este lider de piata in comertul de camioane rulate si, astfel, le poate acorda clientilor sai preturi de cumparare si tranzactii foarte competitive, in ceea ce priveste valoarea adaugata serviciilor financiare venite odata cu vanzarea de camioane noi. Toate vehiculele Ford Trucks livrate in Romania sunt echipate cu sistemene de monitorizare GPS oferite de grupul Viasat.
Echipa de vanzari Cefin Trucks a crescut in mod constant, de la 10 angajati in 2017 pana la 23 in momentul de fata, oferind acum o acoperire teritoriala completa, distribuita intr-o retea de 12 birouri de vanzari si 12 centre de service autorizate.
Despre Ford Trucks
Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producatori internationali de camioane de mare tonaj din lume. Producem o gama larga de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de constructii si camioane de distributie cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calitatii, durabilitatii si eficientei vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internationale a produselor Ford Trucks. La Ford Trucks, noi combinam mai mult de jumatate de secol de proiectare si experienta de productie cu expertiza in dezvoltarea de produse specifice pietei, pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi. In prezent, ne desfasuram activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia si CSI si continuam sa ne dezvoltam reteaua internationala pe trei continente. Sute de mii de soferi de camioane din intreaga lume pornesc la drum in fiecare zi cu increderea pe care Ford o ofera. Pentru mai multe informatii despre Ford Trucks si produsele sale la nivel mondial, vizitati site-ul www.fordtrucks.com.tr/
Despre Cefin Trucks
Compania activeaza de peste 20 de ani in sectorul auto, ca furnizor de produse si servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesionisti, fiind cunoscuta ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din Romania. In decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator si distribuitor in Romania al Ford Trucks si din mai 2017 a inceput activitatea din acest nou rol.
Pentru mai multe detalii: www.ford-trucks.ro/
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

VideoConfAC-iulelmas_1octAUTODESKCOVID-19ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere