Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - DOKA se extinde in regiunea Asia-Pacific prin achizitia liderului de piata MFE
DOKA se extinde in regiunea Asia-Pacific prin achizitia liderului de piata MFE
Utilaje & Echipamente Publicat de AG&F 29 Feb 2024 14:22
Doka, lider global in cofraje si schele, achizitioneaza MFE Formwork Technology, cu sediul in Malaezia, lider de piata in cofraje monolite din aluminiu. Doka si MFE devin, astfel, principalul jucator in regiunea Asia-Pacific. Cu aceasta achizitie, Doka a atins un alt punct de referinta semnificativ in planul sau strategic de crestere si, astfel, isi intareste pozitia in Asia de Sud-Est si regiunea Pacificului, una din cele mai importante piete de crestere, alaturi de cea din America de Nord.
Robert Hauser, CEO Doka GmbH, declara: "Sunt foarte incantat sa anunt ca MFE face acum parte din Doka si, implicit din Umdasch Group. Am fost intr-un parteneriat de vanzari de multi ani, pe care acum il ridicam la urmatorul nivel. MFE este o companie cu experienta, cu un mare know-how si facilitati de productie de ultima generatie. Produsele sale inovatoare si de inalta calitate sunt foarte apreciate de clientii sai."
 
Completare perfecta in portofoliul de produse, precum si o acoperire globala
Fondata in 1991, MFE a devenit lider mondial in solutii de cofraje monolite din aluminiu. Utilizarea cofrajelor monolite permite realizarea cofrajelor pentru planseu si pereti dintr-o singura turnare, rezultand o structura fara rosturi. Aceasta tehnica este potrivita in special pentru proiecte cu cerinte geometrice mai putin complexe si repetitive. Cu sediul central in Malaezia si peste 2.200 de angajati, compania s-a impus ca un partener de incredere pentru proiecte de constructie eficiente si a stabilit standarde in industria constructiilor. Pe de alta parte, Doka este specialist in cofraje metalice folosite alaturi de lemn, in mod special oferind solutii complexe, de exemplu in constructia de cladiri inalte, infrastructura sau centrale electrice.
"Prin unirea fortelor noastre, cream un portofoliu de cofraje unic, de tip "one-stop-shop", pentru clientii nostri. Avand solutia de cofraj potrivita pentru orice tip de proiect, acum putem raspunde si mai bine nevoilor clientilor nostri. In plus, oferim si solutii de schelarie, dintr-o singura sursa, facandu-ne imbatabili", afirma Robert Hauser.
Pe de alta parte, MFE obtine un proprietar solid, deoarece Doka are o retea extinsa de vanzari la nivel global si este activa in peste 60 de tari, cu peste 170 de locatii. "Astazi marcam un moment important in istoria noastra de 35 de ani. Suntem incantati sa ne alaturam familiei Doka, ceea ce ne deschide noi orizonturi pentru colaborare si imbunatateste capacitatea noastra de a ajunge la o audienta mai larga la nivel global. Impreuna, ne asteptam sa valorificam fortele si experienta noastra combinate pentru a stimula inovarea si a oferi solutii fara egal clientilor nostri din intreaga lume", declara Jim Robinson, Presedintele Grupului, MFE Group of Companies.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
konsent
CDS
concelex
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
ness project
theda mar
noark
siniat
MAKITA
EDIT-Structural
quadratum
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander