Agenda Constructiilor
Duminica, 28 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - Flash Lighting Services vrea crestere de 13% si vanzari de 42 milioane euro in 2024
Flash Lighting Services vrea crestere de 13% si vanzari de 42 milioane euro in 2024
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de AG&F 29 Mar 2024 17:12
Flash Lighting Services, lider de piata in proiectarea, construirea si gestionarea sistemelor inteligente de iluminat, anunta rezultatele obtinute in cursul anului 2023, dar si directiile de dezvoltare pentru anul 2024.
In 2023, Flash Lighting Services a inregistrat o cifra de afaceri de 184 milioane de lei, aproximativ 37 de milioane de euro, in crestere cu 42,6% (54,9 milioane de lei) fata de anul precedent. Aceasta crestere semnificativa subliniaza angajamentul intregii echipe pentru crearea unui mediu mult mai sigur, avand ca piloni inovarea si profesionalismul in domeniul iluminatului public. Cu o nevoie de forta de munca extinsa, echipa Flash Lighting Services a avut o crestere de 7,5%, incheind anul 2023 cu 170 de angajati.
Printre cele mai importante servicii si lucrari din 2023, se numara:
  • modernizarea iluminatului public din Alba Iulia, Targu Jiu si Tulcea;
  • proiecte speciale, precum iluminatul festiv din Brasov si Craiova;
  • iluminarea Aeroportului Baneasa;
  • proiectul de mobilitate urbana din Brasov.
Aceste initiative au adus imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste iluminatul si siguranta in orase, si au generat totodata si eficienta energetica. Actiunile de eficientizare a sistemului de iluminat, ce au constat in inlocuirea becurilor traditionale cu cele LED, au adus in total o economie intre 45% si 70%.
"Iluminatul public adecvat si inteligent nu mai este doar o necesitate, ci si o investitie esentiala pentru dezvoltarea oraselor noastre, cu impact in calitatea vietii cetatenilor, siguranta publica si eficienta economica, atat la nivel local, cat si national. In continuare, ne vom concentra asupra unor rezultate care sa reflecte angajamentul nostru fata de oameni si mediu, iar pentru a realiza acest lucru, ne propunem ca anul acesta sa extindem echipa Flash Lighting Services cu un procent aproximativ de 6%. Vrem sa ne indreptam eforturile si mai mult spre utilizatorii finali, adica cetatenii, turistii, angajatii, si toti care intra in contact cu proiectele noastre, pentru a le oferi experiente placute intr-un mediu sigur, sustenabil si confortabil,” spune Dan Vatajelu, CEO Flash Lighting Services.
Tot in anul 2023, echipa Flash Lighting Services a fost premiata pentru cel mai bun proiect conectat outdoor, din partea Signify, pentru modernizarea iluminatului public din Municipiul Tulcea, in cadrul caruia au implementat un sistem de iluminat interconectat Interact pentru peste 2,800 de puncte luminoase.
Precum in anii precedenti, si in 2023, echipa Flash Lighting Services s-a bucurat sa primeasca aprecierea publicului, la nivel international, pentru proiectele speciale realizate. Conform EuropeanBestDestination.com, targul de Craciun din Craiova s-a situat pe locul doi, in top 10 al celor mai frumoase targuri de Craciun din Europa. De asemenea, bradul de Craciun din Brasov, ce a fost impodobit pentru a 20-a oara la rand de catre Flash Lighting Services, s-a aflat din nou in top 25 cei mai frumosi brazi din Europa.
Pentru anul 2024, Flash Lighting Services iti propune o crestere de aproximativ 13% a cifrei de afaceri si o diversificare a domeniilor de activitate, cu accent pe a crea un mediu ce aduce fericire oamenilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
ness project
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech
concelex
CDS
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
siniat
rigips
CONCEPT STRUCTURE
noark
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander