Agenda Constructiilor
Sambata, 15 August 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - EUROMONEY: Cushman & Wakefield desemnat primul consultant imobiliar din lume
EUROMONEY: Cushman & Wakefield desemnat primul consultant imobiliar din lume
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 22 Oct 2018 15:34
Studiul Euromoney privind sectorul imobiliar in 2018 a desemnat Cushman & Wakefield drept consultantul imobiliar comercial numarul 1 in lume. Compania, prezenta ȋn peste 70 de tari la nivel international, a fost numita, de asemenea, in fruntea clasamentului in Europa Centrala si de Est, Asia, America de Nord si China, pe langa Argentina, Cehia, Italia, Portugalia, Slovacia, Turcia si S.U.A. In plus, rezultatele sondajului au desemnat drept numarul 1 in lume departamentele de Research, Evaluarea proprietatilor si de Inchiriere/Vanzare ale Cushman & Wakefield.
Jonathan Hallett, Executive Partner, Head of CEE, a declarat: “Ne bucuram de recunostinta clientilor nostri din intreaga regiune CEE, o marturie a calitatii serviciilor si perspectivelor atat globale cat si locale, pe care ne straduim sa le oferim zilnic clientilor nostri, cu scopul de a stabili urmatoarele trenduri in industrie.”
“In ultimii trei ani, am facut eforturi extraordinare - si progrese enorme - in construirea si dezvoltarea business-ului nostru. Rezultatele sondajului Euromoney ne ajuta sa cuantificam progresul nostru si reprezinta o recunoastere semnificativa a talentului celor 48.000 de angajati Cushman & Wakefield din intreaga lume.” a declarat John Forrester, presedintele Cushman & Wakefield.
Euromoney, o renumita publicatie financiara internationala, analizeaza anual opiniile consultantilor imobiliari, dezvoltatorilor, managerilor de investitii, utilizatorilor finali din mediul corporate si bancilor din intreaga lume pentru a determina cei mai buni furnizori de servicii imobiliare. Rezultatele celui de-al 14-lea studiu anual Euromoney se bazeaza pe nominalizarile si pe voturile participantilor din domeniu cu scopul de a numi un Top 3 furnizori de servicii imobiliare comerciale in ultimele 12 luni.
Josh Friedlander, redactor adjunct al revistei Euromoney, a declarat: “Cushman & Wakefield a obtinut un rang de top la nivel global in mai multe categorii, si, cel mai important, a avansat de pe a treia pe prima pozitie in clasamentul global al consultantilor imobiliari. Compania si-a adjudecat prima pozitie in trei regiuni si in numeroase tari, in aproape 50 de categorii in care a fost nominalizata. Performanta demonstrata in analiza Euromoney Real Estate 2018 subliniaza amploarea globala a Cushman & Wakefield, precum si ampla recunoastere in raport cu firmele concurente si cu industria imobiliara in general.”
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulallbimCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
strabag nivel 1
Acvatot 2019
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere