Agenda Constructiilor
Joi, 02 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Actualitatea interna - Gabriela Firea a sistat activitatea pe toate santierele din subordinea PMB
Gabriela Firea a sistat activitatea pe toate santierele din subordinea PMB
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 12 Mar 2020 17:25
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca a sistat activitatea pe toate santierele din Bucuresti.
"Toate serviciile publice trebuie sa aiba continuitate, pentru ca reprezinta infrastructura critica. (...) Dar toate celelalte activitati care nu sunt urgente, nu sunt vitale, unele dintre ele au fost intrerupte in totalitate, in special din domeniul infrastucturii. Am sistat activitatea in toate santierele din Bucuresti pentru motivul foarte clar ca acesti lucratori veneau din toate zonele limitrofe ale Capitalei si, la randul lor, se intalneau cu romani care s-au intors acasa din Italia, din Spania, din «zone rosii» si atunci exista un risc foarte mare ca inclusiv acesti angajati de pe santiere sa aduca in Capitala coronavirusul. De aceea am sistat activitatea pe santiere", a spus Gabriela Firea la Romania Tv, intrebata daca a fost sistata activitatea din companiile si institutiile din subordinea Primariei Capitalei.
Primarula adaugat ca a fost limitata la maximum activitatea de relatii cu publicul a unor institutii cum ar fi Politia Locala Municipala sau Termoenergetica, iar problemele reclamate de public vor fi preluate online si telefonic. Gabriela Firea a mai mentionat ca este asigurata continuitatea si la Biroul de Evidenta a Populatiei, iar activitatea "s-a mutat la domiciliul angajatilor".
 
ALLBIMACADTeraSteelCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere