Agenda Constructiilor
Luni, 03 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Actualitatea interna - MDLPA pregateste semnarea primelor contracte prin programul Anghel Saligny
MDLPA pregateste semnarea primelor contracte prin programul Anghel Saligny
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 19 Iul 2022 11:18
Ministerul Dezvoltarii pregateste semnarea primelor contracte finantate prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, anunta Cseke Attila.
Astfel, incepand cu data de 18 iulie, beneficiarii primelor proiecte aprobate spre finantare vor putea incarca in platforma digitala investitii.mdlpa.ro documentele necesare incheierii contractelor de finantare.
Ministrul dezvoltarii a notificat beneficiarii acestor proiecte asupra modalitatii de depunere a documentelor necesare, precum si a situatiilor specifice identificate cu privire la anumite obiective, cu indicarea documentelor suplimentare ce trebuie incarcate in platforma.
Dupa cum este cunoscut, pana in prezent, au fost finalizate listele cu obiectivele de investitii din 16 judete (Alba, Arad, Arges, Bihor, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Covasna, Dambovita, Gorj, Harghita, Mures, Sibiu, Tulcea si Valcea) si sectoarele municipiului Bucuresti, a precizat ministrul, care a spus ca urmeaza si aprobarile investitiilor si pentru celelalte judete.
Prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, Guvernul Romaniei, prin Ministerul Dezvoltarii, asigura serviciile de baza in localitati (apa, retele de canalizare si de gaze) si reabiliteaza drumurile si podurile. Ministerul a publicat, la inceputul lunii mai, criteriile de prioritizare a proiectelor care vor primi finantare, din bugetul total al programului de 65,5 miliarde de lei, dar si lista sumelor repartizate pe judete, iar, pana la termenul de depunere a solicitarilor, autoritatile au depus cereri in valoare totala de 137 de miliarde de lei.
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
Ubitech
viarom
leviatan
hilti
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere