Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Actualitatea interna - RESIDEO: Cererea de produse smart pentru locuinte a crescut mult in ultimii ani
RESIDEO: Cererea de produse smart pentru locuinte a crescut mult in ultimii ani
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 09 Sep 2021 10:40
Mai multe studii sustinute de Resideo evidentiaza tendinte actuale si viitoare in domeniul solutiilor pentru locuinte:
- 80% dintre respondentii europeni doresc sa-si poata gestiona locuinta de la distanta
- vanzarea de produse inteligente inregistreaza o crestere rapida, de cinci ori mai accentuata fata de acum cinci ani
- gustul si calitatea apei potabile sunt importante pentru 94% dintre romani si unguri, 92% dintre cehi, 85% dintre slovaci si 75% dintre polonezi
Resideo, furnizor global de solutii pentru confort si securitate, ofera o serie de produse excelente pentru gestionarea si controlul locuintei, inclusiv de pe smartphone. De la controlul temperaturii, la gestionarea calitatii apei de baut, dispozitivele Resideo contribuie la cresterea eficientei, sigurantei si genereaza economii de energie.
Honeywell Home evohome - sistem inteligent de zonare
Controlul temperaturii joaca un rol important, iar Honeywell Home evohome de la Resideo este o solutie specializata in acest sens. Datorita functiei de „zonare inteligenta”, evohome permite controlul temperaturii pentru pana la 12 zone diferite din casa, de pe un singur dispozitiv, prin intermediul unei aplicatii dedicate, asigurand confort si eficienta energetica. Evohome are un sistem inteligent care monitorizeaza si ofera informatii relevante despre temperatura exterioara. De asemenea, functia inteligenta pentru vreme permite gestionarea rapida a temperaturii interioare in cazul unor schimbari bruste la exterior. Este important de subliniat existenta unei noi functii care asigura compatibilitatea cu pompele de caldura si cazanele pe peleti.
Filtrele Braukmann PrimusPlus F74 si FK74
Filtrele Braukmann PrimusPlus F74 si FK74 sunt proiectate sa filtreze substantele nedizolvate in apa, ca rugina, elementele textile si nisipul, fara a afecta caracteristicile apei si reduc riscul de coroziune a tevilor. In plus, FK74 protejeaza instalatia de efectele suprapresiunii apei de alimentare si reduce consumul de apa.
Statia de dedurizare automata Braukmann KaltecSoft KS30
Pentru alimentarea cu apa a imobilelor Resideo recomanda utilizarea statiei de dedurizare automate Braukmann KaltecSoft KS30 impreuna cu filtrele F74 sau FK74. Aceasta are un mecanism inteligent pe baza de microprocesor cu dozare proportionala a sarii, cu autoinvatare a tiparului de consum si optimizarea functionarii. De asemenea, este prevazuta cu un sistem automat de dezinfectie a rasinii schimbatoare de ioni.
KaltecSoft previne depunerile de calcar si mareste eficienta si durata de viata a instalatiei de incalzire, a celei de producere a apei calde menajere si a echipamentelor electrocasnice care intra in contact cu apa.
Pentru mai multe informatii accesati link-ul acesta!
 
gamma_2021jungheinrichVideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
cv water 2021
CELCO 2020
strabag nivel 1
leviatan
hilti
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
rigips
Acvatot 2019
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
bienala
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere