Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - DGPMB: Perchezitii pentru evaziune fiscala si spalarea banilor in constructii
DGPMB: Perchezitii pentru evaziune fiscala si spalarea banilor in constructii
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 15 Mar 2018 08:23
In cursul acestei dimineti, 14 martie a.c., politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 12 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si in judetul Constanta, intr-un dosar privind savarsirea unor infractiuni de evaziune fiscala si spalarea banilor, in domeniul consultantei si a lucrarilor de constructie.
Din datele si probele administrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca banuitii au inregistrat in evidentele contabile cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni economice reale, in scopul sustragerii de la plata taxelor si impozitelor datorate statului. Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice - Politia Capitalei. Prejudiciul cauzat bugetului de stat estimat la 7.000.000 de lei.
Actiunea beneficiaza de sprijinul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta. Facem precizarea ca efectuarea perchezitiei domiciliare este o etapa in cadrul procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar solutionarii cauzei, care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.
 
ACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere