Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park
PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 08 Sep 2022 12:15
PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park, cu o suprafata de peste 42.000 mp, sub forma unei tranzactii de tip business transfer. PeliPartners a acordat asistenta juridica pe tot parcursul procesului, inclusiv cu privire la analiza de due diligence si la negocierea si semnarea documentelor tranzactiei.
„Suntem incantati sa fim alaturi de clientul nostru, WDP, intr-o noua tranzactie care contribuie la extinderea prezentei WDP pe piata locala. Tranzactia pe care am incheiat-o arata ca piata logistica din Romania este in continua expansiune”, a spus Oana Badarau, Partner PeliPartners.
„Achizitia centrului logistic Arad Business Park reprezinta o tranzactie strategica, atat pentru WDP, cat si pentru piata logistica din Romania. Multumim partenerului PeliPartners pentru asistenta juridica oferita de-a lungul intregului proces, avand o contributie valoroasa in incheierea acestei tranzactii. Ne bucuram sa colaboram cu un partener alaturi de care experienta expertiza dobandite de catre ambele parti pe parcusul unei lungi perioade de activitate sunt valorificate, prin realizare cu succes a unor astfel de tranzactii, care contribuie in mod direct la dezvoltarea pietei logistice din Romania”, a declarat Adrian Vitelaru, Chief Operating Officer WDP Romania.
Echipa PeliPartners a fost coordonata de Oana Badarau (Partner) si Madalina Fildan (Senior Associate) si le-a inclus pe Adrada Bogeag (Associate) si Delia Catrina (Associate).
 
 
ALLBIMhiltiTERAPLASTVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
MAKITA
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
theda mar
BALTIC
FRONTALE
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
CDS
leviatan
leviatan
viarom
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023