Agenda Constructiilor
Marti, 29 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park
PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 08 Sep 2022 12:15
PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park, cu o suprafata de peste 42.000 mp, sub forma unei tranzactii de tip business transfer. PeliPartners a acordat asistenta juridica pe tot parcursul procesului, inclusiv cu privire la analiza de due diligence si la negocierea si semnarea documentelor tranzactiei.
„Suntem incantati sa fim alaturi de clientul nostru, WDP, intr-o noua tranzactie care contribuie la extinderea prezentei WDP pe piata locala. Tranzactia pe care am incheiat-o arata ca piata logistica din Romania este in continua expansiune”, a spus Oana Badarau, Partner PeliPartners.
„Achizitia centrului logistic Arad Business Park reprezinta o tranzactie strategica, atat pentru WDP, cat si pentru piata logistica din Romania. Multumim partenerului PeliPartners pentru asistenta juridica oferita de-a lungul intregului proces, avand o contributie valoroasa in incheierea acestei tranzactii. Ne bucuram sa colaboram cu un partener alaturi de care experienta expertiza dobandite de catre ambele parti pe parcusul unei lungi perioade de activitate sunt valorificate, prin realizare cu succes a unor astfel de tranzactii, care contribuie in mod direct la dezvoltarea pietei logistice din Romania”, a declarat Adrian Vitelaru, Chief Operating Officer WDP Romania.
Echipa PeliPartners a fost coordonata de Oana Badarau (Partner) si Madalina Fildan (Senior Associate) si le-a inclus pe Adrada Bogeag (Associate) si Delia Catrina (Associate).
 
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Ubitech
strabag nivel 1
BMI_Icopal
FRONTALE
MAKITA
rigips
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
hilti
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu