Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Reff & Asociatii: Asistenta pentru NEPI in vanzarea de birouri catre AFI Europe
Reff & Asociatii: Asistenta pentru NEPI in vanzarea de birouri catre AFI Europe
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 19 Dec 2019 16:08
Reff & Asociatii, societatea de avocati reprezentand reteaua globala Deloitte Legal in Romania, a oferit fondulului de investitii NEPI Rockcastle asistenta juridica pe aspecte de drept romanesc in tranzactia de vanzare a portofoliului de birouri catre AFI Europe. Cu o valoare ce depaseste 300 milioane de euro, aceasta este considerata cea mai mare tranzactie din istorie de pe piata locala de birouri.
Tranzactia a fost semnata si urmeaza sa fie supusa aprobarii Consiliului Concurentei.
Portofoliul vandut de NEPI Rockcastle este format din opt cladiri de birouri clasa A situate in Bucuresti si Timisoara, in proiectele Floreasca Business Park, The Lakeview, Aviatorilor 8, din Bucuresti, si Timisoara City Business Center, din Timisoara. Suprafata totala inchiriabila a portofoliului vandut este de 118.500 metri patrati.
Pregatirea proiectului si asistenta oferita de echipa de drept imobiliar a Reff & Asociatii s-au intins pe o durata de peste un an de zile si au vizat toate aspectele tranzactiei guvernate de legea romana.
Echipa dedicata proiectului a fost condusa de Irina Dimitriu, Partener si liderul practicii de drept imobiliar a Reff & Asociatii, si a fost alcatuita din Simona Iacob, Senior Managing Associate, Maria Nitulescu, Senior Associate, Ioana Georgescu-Muresanu, Senior Associate, Diana Stan, Senior Associate, Calin Georgescu-Muresanu, Senior Associate, Alexandru Butusina, Associate.
De peste zece ani, Reff & Asociatii este recunoscuta drept una dintre cele mai importante societati de avocatura in domeniul imobiliar din Romania, fiind implicata, fie de partea vanzatorului, fie a cumparatorului, in majoritatea celor mai mari tranzactii imobiliare din tara, atat in domeniul spatiilor de birouri, cat si al celor comerciale. Editia din 2019 a clasamentului Legal 500 EMEA recunoaste inca o data Reff & Asociatii ca o firma de prim rang in domeniul imobiliar, citand clienti care apreciaza avocatii sai specializati in drept imobiliar drept „profesionisti excelenti”, „flexibili, echitabili si inovatori in gasirea solutiilor”.
Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania, recunoscuta pentru calitatea serviciilor si abilitatea de a oferi solutii in chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere