Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - REFF & Asociatii: Deloitte Legal a asistat Speedwell in refinantarea Record Park
REFF & Asociatii: Deloitte Legal a asistat Speedwell in refinantarea Record Park
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 30 Aug 2021 12:51
Reff & Asociatii | Deloitte Legal a oferit asistenta juridica dezvoltatorului belgian Speedwell in refinantarea creditului acordat de BRD Groupe Societe Generale pentru dezvoltarea proiectului Record Park Offices amplasat in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, care include o componenta rezidentiala, spatii de birouri si de co-working, de retail si de petrecere a timpului liber. Parteneriatul dintre Speedwell si BRD Groupe Societe Generale a inceput in 2018, odata cu semnarea acordului de finantare pentru componenta de birouri a proiectului Record Park Offices, in valoare de 12,1 milioane de euro, credit care acum a fost refinantat de aceeasi banca si a ajuns la 22 de milioane de euro.
„Succesul fiecarui proiect dezvoltat de Speedwell este rezultatul unei combinatii intre contributia echipei noastre extraordinare, sprijinul investitorilor si al creditorilor si implicarea partenerilor nostri de business. Proiectul mixt Record Park din Cluj nu face exceptie. Le multumim tuturor partenerilor pentru sprijin, acesta ne face si mai increzatori in viitor si suntem nerabdatori sa ne extindem portofoliul cu proiecte similare”, a declarat Didier Balcaen, CEO si cofondator Speedwell.
„Suntem incantati ca am ajuns in acest punct important si, impreuna cu partenerii si consultantii nostri de incredere, cu care avem o colaborare foarte stransa, ne pregatim pentru alte proiecte de succes”, a declarat Natalia Sarpi, Director Financiar la Speedwell.
Avocatii Reff & Asociatii | Deloitte Legal specializati in domeniul financiar-bancar au oferit asistenta in legatura cu negocierea documentelor tranzactiei, in continuarea asistentei oferite in legatura cu proiectul initial. Complexitatea proiectului a fost data de negocierea in paralel a contractului de credit si a documentelor de garantie, fiecare dintre acestea avand caracteristici si puncte de negociere specifice, in contextul calendarului strans si al prioritatilor tranzactiei. Echipa de proiect a fost formata din Andrei Burz-Pinzaru, Partener, Patricia Enache, Managing Associate, si Danut Arion, Associate.
„Multumiri clientului nostru Speedwell pentru incredere si colaborare si felicitari echipei Reff & Asociatii pentru gestionarea impecabila a inca unui proiect prin care sprijinim sectorul imobiliar, unul dintre domeniile esentiale ale economiei locale, aflat actualmente intr-o dinamica pozitiva evidenta”, a declarat Andrei Burz-Pinzaru, Partener la Reff & Asociatii | Deloitte Legal.
Record Park Offices este primul proiect mixt dezvoltat de Speedwell in Romania, iar cele 236 de apartamente si cei 15.000 mp de spatii de birouri si de retail au fost deja date in folosinta integral.
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hidroplasto
leviatan
CELCO 2020
Ubitech
rigips
leviatan
hilti
BMI_Icopal
Acvatot 2019
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
strabag nivel 1
viarom
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere