Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ACI Cluj se reorganizeaza si numeste un nou director general, din decembrie 2020
ACI Cluj se reorganizeaza si numeste un nou director general, din decembrie 2020
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 18 Dec 2020 06:40
Compania de constructii ACI Cluj S.A., condusa de omul de afaceri Conf. Dr. Ing. Ioan Aschilean, traverseaza un proces de reorganizare a activitatii in aceasta perioada si l-a numit in functia de director general pe domnul ing. Iulian Marian Butnaru (foto), care si-a preluat mandatul din data de 9 decembrie 2020.
Noul manager general are ca obiective majore dezvoltarea portofoliului de oferte si adoptarea unor politici si strategii de vanzari-marketing, in vederea cresterii segmentului de clienti, implementarea unor politici manageriale integrate, precum si cresterea cifrei de afaceri, dezvoltarea activitatii operationale si asigurarea stabilitatii generale a companiei.
Tot din data de 9 decembrie, Consiliul de Administratie al ACI Cluj S.A. a mai operat si alte modificari in managementul companiei. Astfel, domnul ing. Cristian-Marius Chindea a fost numit director general adjunct, desfasurand mai departe activitati ce vor sustine strategia pe termen lung a ACI Cluj S.A. Cu o experienta de 15 ani in cadrul antreprenorului clujean, el va coordona activitatea pentru diviziile Productie - Constructii si Instalatii, Tehnica si Productie Industriala.
Alaturi de echipa ACI Cluj S.A., domnul ing. Claudiu Seserman va continua activitatea in functia de Director Productie coordonand Divizia din subordine, iar activitatea de director tehnic va fi realizata de domnul ing. Cornel Daniel Filip.
ACI Cluj S.A. este una dintre cele mai mari companii de constructii din vestul tarii, cu afaceri de 224 milioane de lei realizate in 2019.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
MAKITA
ness project
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
viarom
CDS
Ubitech
strabag nivel 1
concelex
CONCEPT STRUCTURE
noark
rigips
quadratum
leviatan
FRONTALE

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander