Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CTP a deschis primul Clubhaus in CTPark West si planuieste sa extinda conceptul
CTP a deschis primul Clubhaus in CTPark West si planuieste sa extinda conceptul
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 18 Aug 2021 06:25
CTP, lider pe piata dezvoltarilor logistice si industriale din Romania, cu proprietati in valoare de peste un miliard de euro, a deschis primul sau centru comunitar Clubhaus in cadrul parcului insdustrial CTPark Bucharest West, in urma unei investitii de 2,6 milioane de euro. Cladirea, care gazduieste si birourile CTP din Romania, are functiuni multiple - de la restaurant si cafenea, la sali de conferinta, amfiteatru si un centru medical, care sa sprijine rezidentii in atragerea fortei de munca de calitate si accesul facil la servicii de baza si chiar divertisment.
Dezvoltatorul are in plan sa extinda conceptul Clubhaus, pentru inceput, si in cadrul parcurilor logistice CTPark Bucharest km 13 A1 si in CTPark Timisoara, a doua mare investitie a companiei in Romania.
"Centrul de la kilometrul 13 va fi de mai mari dimensiuni, deoarece deserveste un numar mai mare de rezidenti, iar la Timisoara am inceput deja planurile, dar inca nu stim pe care il vom construi mai intai. Fiecare Clubhaus va fi diferit, adaptat zonei si numarului de rezidenti", a declarat Ana Dumitrache, Country Manager la CTP Romania.
 
 
Centrul comunitar Clubhaus deschis in cadrul CTPark Bucharest West este o cladire P+1E, cu o suprafata totala de aproape 1.300 mp, din care birourile CTP ocupa 787 mp. Pentru constructie, reprezentantii CTP spun ca au folosit numai materiale din game premium, cu focus pe sustenabilitate si eficienta energetica. De asemenea, sistemele de iluminat, climatizare a aerului si de incalzire prin pardoseala sunt controlate prin intermediul unei aplicatii mobile. Cladirea este dotata si cu panouri solare, cu o capacitate de productie de 18.000 kWh/an de energie.
Conceptul architectural al cladirii este o colaborare intre arhitectii Prodesign Engineering & Construction si arhitectii olandezi de la Bart Vos si Lodewijk Baljon, avand ca parteneri Project 1 Contracting pentru finisajele interioare, Systembau SPS pentru fatada-cortina, Afcon Electra pentru instalatii, DGS Clean Prest pentru amenajari peisagistice si Terra Construct pentru structura si platformele exterioare.
CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din Europa, cu o suprafata construita de 664.000 mp. Dezvoltatorul are in plan constructia de noi hale cu o arie cumulata de 486.500 mp pana la finalul anului 2023, cand va fi depasita borna de un milion de metri patrati construiti in cadrul CTPark Bucharest West.
 
 
VideoConfAC-iulALLBIMman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
strabag nivel 1
CELCO 2020
leviatan
Acvatot 2019
viarom
ERBASU CONSTRUCT
rigips
BALTIC
hilti
CDS
leviatan
FRONTALE
BMI_Icopal
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023