Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Cushman & Wakefield Echinox a inregistrat venituri in crestere cu 15% in 2023
Cushman & Wakefield Echinox a inregistrat venituri in crestere cu 15% in 2023
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 03 Iun 2024 10:28
Cushman & Wakefield Echinox a incheiat anul 2023 cu venituri de 12 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul anterior, evolutie care a consilidat pozitia companiei in topul celor mai mari consultanti imobiliari din Romania, intr-un an caracterizat in principal de o stagnare a acestei piete.
Motoarele de crestere ale companiei au fost atat liniile de business care ofera servicii de brokeraj – birouri, retail, industrial si capital markets, cat si cele de servicii profesionale – asset management, project & development, certificari, evaluare si research. 
Oana Iliescu, Managing Director Cushman & Wakefield Echinox: ”Extraordinara evolutie a business-ului nostru este rezultatul efortului intregii echipe, care prin capacitatea de a anticipa schimbarile de pe piata a reusit sa valorifice la maxim oportunitatile aduse de noile trenduri. Pe langa rezultatul din 2023, trebuie sa remarc faptul ca intre 2020 si 2023, una dintre cele mai provocatoare si incerte perioade atat pentru chiriasi, cat si pentru proprietarii de active imobiliare, Cushman & Wakefield Echinox a reusit sa-si majoreze cifra de afaceri de peste 2,5 ori”. 
Departamentul de birouri a fost cel mai performant din companie, din punct de vedere al veniturilor generate, cu tranzactii de inchiriere care au totalizat 113.000 metri patrati si o cota de piata de peste 26%. Aceasta performanta a plasat Cushman & Wakefield Echinox pe pozitia de lider al pietei de inchiriere de spatii de birouri la nivel national.
Departamentul Retail Agency al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat anul trecut 26 de tranzactii de inchiriere totalizand aproximativ 30.000 de metri patrati in Bucuresti si in principalele orase din tara in 2023, pentru clienti precum Leroy Merlin, Peek & Cloppenburg, Somproduct, Mobexpert, Noriel, Jimmy Key sau Wittchen. 
In acelasi timp, pe segmentul de industrial, compania a intermediat tranzactii de aproape 40.000 metri patrati, iar vanzarea hotelului K+K din Bucuresti, in prima parte a anului trecut, cea mai importanta tranzactie de pe piata hoteliera din 2023, a contribuit de asemenea la evolutia Cushman & Wakefield Echinox. 
Departamentul de Asset Services si-a extins portofoliul cu noi proprietati si cu noi chiriasi, ajungand sa administreze proiecte de aproape 500.000 de metri patrati, in timp ce echipa de evaluari a evaluat peste 400 de proprietati. 
Compania a continuat sa creasca si pe partea de project management prin castigarea unor noi mandate, dar si pe cea a serviciilor de certificari verzi, cel mai important proiect realizat fiind portofoliul emag din Romania si Ungaria. 
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
Ubitech
quadratum
rigips
leviatan
noark
concelex
konsent
siniat
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Acvatot 2019
MAKITA
Arduro
theda mar
BogArt
ness project
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander