Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Forte Partners vinde catre Paval Holding prima faza a proiectului de birouri U-Center
Forte Partners vinde catre Paval Holding prima faza a proiectului de birouri U-Center
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 01 Nov 2022 13:03
Forte Partners anunta semnarea tranzactiei de vanzare a primei faze a proiectului office U•Center din zona Tineretului din Bucuresti catre grupul Paval Holding. Cladirea de birouri este 100% inchiriata catre companii precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up Romania, BT, Neuroaxis, DCS plus.
„Achizitia proiectului U•Center ne va ajuta sa ne consolidam pozitia pe segmentul office si va contribui la transformarea zonei Tineretului, punand bazele unui nou hub de birouri reprezentativ pentru Bucuresti. Ne bucuram sa incheiem, dupa patru ani, o noua tranzactie cu Forte Partners si sa ne extindem portofoliul cu inca un proiect dezvoltat cu grija pentru angajati, mediu si comunitate”, a declarat Karina Paval, vicepresedinte al Paval Holding.
Paval Holding a achizitionat in anul 2018 proiectul de birouri THE BRIDGE, aflat la momentul respectiv in constructie, in cea mai mare tranzactie de real estate din acel an. Dupa semnarea tranzactiei, Forte Partners a continuat dezvoltarea proiectului pana la finalizarea celor trei faze cu o suprafata totala inchiriabila de 80.000 de metri patrati si chiriasi precum BCR, UPC, Schlumberger, Medicover, Molson Coors. In urma colaborarii foarte bune din ultimii ani, Paval Holding si Forte Partners analizeaza in prezent posibilitatea incheierii unui parteneriat pe termen lung.
„Suntem mandri de faptul ca Paval Holding a ales, pentru a doua oara, un proiect dezvoltat de Forte Partners pentru extinderea sa pe segmentul office”, a declarat Geo Margescu, cofondator si CEO al Forte Partners. „Aceasta tranzactie reprezinta pentru noi o dubla confirmare a strategiei Forte Partners de a dezvolta proiecte de birouri sustenabile, gandite pentru a asigura bunastare si un mediu de lucru sanatos pentru angajatii companiilor chiriase si cu grija pentru comunitatile locale. Inaugurata in trimestrul al treilea din 2021, intr-un context economic si al dezvoltarilor de proiecte office inca afectat de pandemia de COVID-19, prima faza a U•Center este azi inchiriata integral si a fost achizitionata de un grup puternic, care se afla la a doua tranzactie cu proiecte din portofoliul dezvoltat de Forte Partners.”
Prima faza a proiectului office U•Center, cu o suprafata totala inchiriabila de aproape 33.000 de metri patrati a obtinut certificarile LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obtinute in Romania in versiunea LEED v4 si WELL Health&Safety, care atesta siguranta cladirii din punct de vedere sanitar. Lucrarile la a doua faza a proiectului de birouri U•Center au fost demarate in a doua jumatate a anului 2021, iar termenul de finalizare este trimestrul al treilea al anului 2023. Cele doua faze ale U•Center cumuleaza o suprafata totala inchiriabila de 66.000 de metri patrati de spatii de birouri, inclusiv o componenta de retail la parterul cladirilor.
 
 
VideoConfAC-iulhiltiTERAPLASTALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
strabag nivel 1
BALTIC
FRONTALE
theda mar
Ubitech
CELCO 2020
CDS
leviatan
MAKITA
rigips
leviatan
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023