Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - LUCRARILE de constructii la noul proiect Atenor@Expo incep in luna ianuarie 2020
LUCRARILE de constructii la noul proiect Atenor@Expo incep in luna ianuarie 2020
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 30 Dec 2019 09:35
Dezvoltatorul belgian Atenor a obtinut autorizatia de construire pentru executia noului ansamblu de birouri @Expo, pe care il propune in zona de nord-vest a Capitalei, pe Bd. Expozitiei. Lucrarile de constructii vor incepe in ianuarie 2020, potrivit planurilor companiei. "In urmatoarele saptamani vom organiza licitatii pentru atribuirea lucrarilor speciale de fundatii si stabilirea antreprenorului general, proceduri la care vom invita toti competitorii locali si internationali activi pe piata constructiilor din Romania", au precizat reprezentantii Atenor.
@Expo va include trei cladiri, cu 5, 7 si 20 de etaje, cu o suprafata inchiriabila bruta de circa 49.000 mp.
"Cladirile sunt proiectate la un nivel arhitectural inalt si respectand principiile de eco-design, urmand a indeplini criteriile pentru certificarea BREEAM Excellent. In plus, vor fi implementate tehnologii inovatoare pentru reducerea costurilor de operare si cresterea confortului ocupantilor", mai arata dezvoltatorul.
Dezvoltatorul a semnat deja primul contract de inchiriere, cu dezvoltatorul de jocuri video Gameloft, care va ocupa o suprafata de 4.800 mp in cadrul noului complex.
Grupul Atenor detine in Bucuresti proiectul de birouri Hermes Business Campus, pentru care negociaza, in continuare, vanzarea catre grupul NGY, prin care controleaza cele trei cladiri, cu o suprafata totala de 75.000 mp. Inchiriat aproape integral, ansamblul HBC genereaza venituri anuale medii de circa 10 milioane de euro. De asemenea, planurile Atenor pentru piata din Bucuresti mai includ dezvoltarea ansamblului de birouri Dacia One, pe Bd. Dacia, ce include consolidarea si modernizarea unei cladiri istorice, dar si constructia unui corp nou, precum si dezvoltarea ansamblului rezidential Up-Site Bucharest, din zona Floreasca/ Barbu Vacarescu, investitie de 180 de milioane de euro ce presupune constructia a doua cladiri-turn cu 250 de apartamente.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
strabag nivel 1
MAKITA
CDS
ness project
theda mar
viarom
EDIT-Structural
noark
quadratum
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
siniat
leviatan
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander