Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - MASTERBUILD obtine o crestere a afacerilor cu 80% in primul semestru din anul 2020
MASTERBUILD obtine o crestere a afacerilor cu 80% in primul semestru din anul 2020
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 22 Iul 2020 13:30
MASTERBUILD - Companie specializata in servicii de Antrepriza Generala si de Specialitate in domeniul constructiilor industriale si comerciale, a inregistrat o crestere de 80% in prima jumatate a anului 2020, fata de aceeasi perioada a anului 2019.
Astfel, in primele 6 luni ale anului, afacerile MASTERBUILD s-au situat la aproape 13 milioane lei, fata de 7 milioane lei in acelasi interval al anului trecut. Cresterea se datoreaza in principal extinderii domeniului de activitate in 2020 fata de anul precedent si abordarea unor proiecte de constructii de mai mare complexitate, compania targetand cu precadere proiecte de antrepriza generala in acest an, fata de proiectele de antrepriza de specialitate preponderent abordate in anii precedenti.
“Viziunea noastra este sa crestem segmentul de Antrepriza Generala al companiei si sa ne concentram pe prestarea de servicii de Antrepriza Generala cu valoare adaugata si project management in constructii, pentru clientii nostri din industriile care functioneaza cu motoarele turate, chiar si in plina pandemie.
Astfel, ne concentram in continuare pe segmentele de retail, e-commerce, agro - alimentar, industrie chimica, farmaceutica, logistica si transport, piata de electro-IT, si toate celelalte domenii care au activitate intensa pe piata si care construiesc magazine, parcuri de retail, facilitati de productie si depozitare. Ne asteptam in perioada urmatoare, in conditiile reconfigurarii lanturilor de aprovizionare internationale, ca unele companii sa construiasca facilitati de productie si hub-uri logistice regionale in Romania si suntem pregatiti sa preluam aceasta cerere din piata”, a declarat Stefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD.
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
top 500
Acvatot 2019
viarom
theda mar
strabag nivel 1
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Ubitech
concelex
rigips
top 500
CDS
leviatan
noark
top 500
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu