Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NIRO Investment: Anca Simionescu este noul director general al grupului
NIRO Investment: Anca Simionescu este noul director general al grupului
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 20 Iul 2022 13:00
Niro Investment Group, unul dintre principalele grupuri de afaceri din Romania, infiintat in anul 1993 si specializat in investitii si administrarea activelor imobiliare, anunta numirea Ancai Simionescu in functia de Director General, cu rolul de a coordona si dezvolta proiectele de investitii ale grupului pe plan local si international.
Cu o experienta de peste 15 ani pe piata investitiilor imobiliare comerciale si rezidentiale, managementul activelor si dezvoltarea afacerilor, Anca Simionescu este absolventa a Facultatii de Robotica a Universitatii Politehnice din Bucuresti si detine un masterat in acelasi domeniu la Universitatea din Osaka, precum si un MBA in fuziuni si achizitii imobiliare de la Harvard School of Business. Anca Simionescu a coordonat cu succes proiecte imobiliare de referinta din Bucuresti, in calitate de membru in echipele manageriale ale unor companii precum Skanska Romania, Forte Partners si Lion's Head.
La inceputul carierei sale, Anca Simionescu a facut parte din echipa Niro Investment Group, coordonand dezvoltarea Central Residential Park, primul proiect imobiliar rezidential de tip condominiu din Romania si un simbol al Bucurestiului modern.
„Sunt incantata sa revin in echipa Niro Investment Group si sa imi aduc contributia la consolidarea etapei de dezvoltare in care Grupul a pasit recent, odata cu diversificarea activitatilor si extinderea investitiilor atat in tara, cat si in afara granitelor Romaniei. Datorita proiectelor indraznete dezvoltate timp de trei decenii, activitatea Niro Investment Group a devenit sinonima cu succesul antreprenorial. De aceea, voi utiliza fiecare oportunitate pentru a ma asigura ca vom mentine standardele de exigenta la acelasi nivel ridicat si in aceasta noua etapa de transformare prin care trece compania”, a declarat Anca Simionescu, Director General al Niro Investment Group.
Din noua pozitie, Anca Simionescu este responsabila de conturarea, implementarea si dezvoltarea strategiei Niro Investment Group pe piata locala si internationala, precum si de identificarea de noi oportunitati de afaceri si zone de expansiune pentru activitatea Grupului.
Niro Investment Group se afla in acest moment intr-o noua etapa de evolutie, care include si extinderea pe pietele internationale. Prima investitie internationala majora a Grupului este dezvoltarea unui resort de lux in Insulele Maldive. Acest proiect vine sa completeze proiectele de anvergura aflate deja in derulare in Romania, precum Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest sau Swissôtel Bucharest, doua branduri hoteliere premium aduse in premiera in Romania de Niro Investment Group.
Cu o experienta de 30 de ani in investitii, dezvoltarea si managementul proprietatilor imobiliare, Niro Investment Group detine un portofoliu de proiecte care insumeaza 500.000 mp construiti si investitii in valoare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele dezvoltate si administrate de Niro Investment Group se afla cel mai mare hub comercial din sud-estul Europei - Dragonul Rosu, cladiri de birouri, proiecte rezidentiale si hoteluri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
theda mar
FRONTALE
strabag nivel 1
viarom
BALTIC
leviatan
CDS
Acvatot 2019
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
MAKITA
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
BA 2023
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica