Agenda Constructiilor
Luni, 20 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RIVER Development: Oana Radulea a fost numita Managing Partner al companiei
RIVER Development: Oana Radulea a fost numita Managing Partner al companiei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 18 Apr 2024 10:01
River Development, unul dintre dezvoltatorii imobiliari autohtoni, are din ianuarie 2024 un nou Managing Partner, in persoana Oanei Radulea. Oana preia astfel conducerea executiva a companiei, de la fostul Directorul Executiv, Liviu Birau. 
Oana Radulea are peste 21 de ani de experienta in industria de dezvoltare imobiliara locala si internationala. Inainte de a se alatura grupului de companii River Development, Oana a ocupat timp de 7 ani pozitia de Leasing & Business Development Director in cadrul White Star Real Estate, dezvoltator imobiliar activ in Europa Centrala si de Est. 
In pozitiile ocupate anterior, inclusiv in cadrul Sema Parc, in calitate de Director de Dezvoltare & Director de Strategie, si la alti jucatori din domeniu, precum compania britanica European Future Group, Oana a coordonat activitati de definire a obiectivelor de business si a directiilor de dezvoltare a companiei, precum si activitati cu privire la achizitiile si cedarile de proprietati din Romania si Ucraina, inclusiv cele mai mari achizitii si cedari ale fondului si grupului. 
“Implicarea in dezvoltarea grupului de companii administrate de River Development, a inceput in urma cu 14 ani, cand eforturile mele au fost concentrate preponderent pe proiectarea si implementarea strategiilor pentru inchirierea proprietatii, managementul si dezvoltarea portofoliului de cladiri din Sema Parc. Consolidarea pozitiei de lider pe piata locala de dezvoltare imobiliara, cu roluri multiple precum: investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte mixed-use, Asset, Property & Facility manager, este obiectivul principal setat in procesul de dezvoltare a companiei, pe termen lung. Anvergura dezvoltarii si impactul asupra zonei central – vestice a Bucurestiului, impreuna cu nivelul ridicat de specializare atat pe dezvoltare imobiliara, cat si pe activitati de Property & Asset Managment, reprezinta in continuare punctele forte ale companiei.”  a declarat Oana Radulea, Managing Partner River Development.
***
River Development este un investitor si dezvoltator imobiliar cu capital romanesc, cu activitate de peste 20 ani pe piata locala, sustinut de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in planificarea, dezvoltarea si gestionarea proiectelor imobiliare de mare anvergura. River Development dezvolta doua dintre marile proiecte de reconversie urbana ale capitalei:  Sema Parc - situat pe Splaiul Independentei - cca. 1 milion mp GBA si The Light - situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, cca. 150.000 mp GBA. Ambele sunt situate in zona central-vestica a capitalei si se afla in diferite stadii de dezvoltare.
River Develoment are in portofoliu peste 150.000 de metri patrati (GLA) de spatii de birouri si a livrat peste 55.000 de metri patrati de cladiri noi clasa A in ultimii patru ani, in cadrul Sema Parc si The Light, prin cele trei cladiri de clasa A – The Light One, Londra si Oslo. Toate proiectele dezvoltate recent sunt certificate conform standardelor BREEAM si DAKRA pentru cladiri verzi, cu calificativul Excelent.
Grupul a incheiat anul 2023 cu o cifra de afaceri de 18 milioane euro si detine investitii curente in valoare de peste 150 milioane euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
concelex
noark
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
Ubitech
ness project
strabag nivel 1
konsent
leviatan
Acvatot 2019
CDS
siniat
viarom
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander