Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Bilfinger Tebodin: 700 de muncitori lucreaza la santierul fabricii Clariant, Podari
Bilfinger Tebodin: 700 de muncitori lucreaza la santierul fabricii Clariant, Podari
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 09 Apr 2021 11:17
Bilfinger Tebodin administreaza cel mai mare santier al sau pentru compania elvetiana cu specific chimic Clariant din Podari, Romania. In aprilie 2021, o echipa numeroasa de peste 700 de lucratori in santier a atins un record de 1 milion de ore fara nicio accidentare grava.
Fabrica la scara comerciala pentru producerea de bioetanol de a doua generatie din reziduuri agricole este planificata sa fie finalizata pana la sfarsitul anului 2021. Pe parcursul a aproape un an de constructie, responsabilii pe parte de siguranta ai Clariant si Bilfinger Tebodin pastreaza in continuare siguranta ca pe o prioritate absoluta, facilitand de asemenea realizarea unui flux de lucru sigur in timpul pandemiei.
In ultimele 12 luni, s-au facut progrese excelente pe santier si s-au realizat numeroase etape intermediare de progres. Peste 700 de muncitori la fata locului se concentreaza in prezent asupra executiei pe parte de conducte, electrice si instrumentatie si finalizeaza lucrarile civile ramase de realizat.
„Vizitele zilnice pentru evaluarea pe parte de siguranta, vizitele saptamanale ale managementului, intalnirile de coordonare si premiile pentru comportament sau initiative sigure sunt o practica obisnuita in site-ul Clariant. “Sunt mandru de toti subcontractantii si de fiecare lucrator care trateaza siguranta ca pe o prioritate maxima”, comenteaza Ion Soare, manager HSE al Bilfinger Tebodin.
„Suntem extrem de mandri ca am realizat aceasta etapa intermediara extrem de importanta. Ambitia noastra este ca zilnic sa avem zero accidente. As dori sa multumesc sincer intregii echipe de proiect pentru angajamentul lor extraordinar fata de siguranta", a subliniat Bernd Hirschberg, director de proiect la Clariant.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
MAKITA
top 500
Acvatot 2019
top 500
rigips
Ubitech
quadratum
FRONTALE
viarom
leviatan
strabag nivel 1
top 500
CDS
CONCEPT STRUCTURE
noark
ERBASU CONSTRUCT
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu